Пред очите ни националните предатели се гаврят с българската нация

Пред очите ни националните предатели се гаврят с българската нация
13-06-2022г.
142
Гост-автор

Автор: Симеон Миланов, Фейсбук

Пред очите ни националните предатели, наричащи се "българско" правителство (по-правилно ще е да се кръстят на пресцентър на Н. Пр. Херо Мустафа) се гаврят с българската нация, с демокрацията и волята на народа.
 
Буквално публично си купуват депутатите от ИТН, за да задържат на власт режима си, който може да се превърне в най-непопулярното (и със сигурност най-вредно) правителство в българската история, може би от Освобождението насам.
 
При тази ситуация, не виждам друг начин за падане на този антибългарски режим, освен чрез активни действия на жертвите им, т.е. на българския народ.
 
Ако народът не се активизира с протестни и всякакви други действия, изразяващи неподчинение към този вече нелегитимен режим, може преспокойно да считаме, че България не е в кома, а вече е починала.
 
В рамките на няколко месеца успяха да вкарат страната ни в такава тежка и опасна криза, каквато от десетилетия не сме имали!
 
Зимата буквално може да има умрели от глад и студ, да не говорим, че предателството за Македония ще го усещаме и след половин век като последствия (ако съществува толкова нашата държава).
 
Бог да пази България!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.