ПП-ДБ са едни доста банални тарикати

ПП-ДБ са едни доста банални тарикати
28-10-2023г.
0
Петър Волгин

Не, ПП-ДБ не са шизофреници. Вярно, на пръв поглед са такива. 

Защото как да наречеш хора, които държат цялата власт в държавата, а сега излизат на протест срещу...себе си!? Обаче не, не става дума за психическо заболяване при тях. 

ПП-ДБ са едни доста банални тарикати. 

Искат хем да управляват и да ползват всички благини на властта, хем да не носят никаква отговорност за управленските си действия. Да бъдеш едновременно на власт и в опозиция, найс, а? Когато е изгодно казват, че са на власт, а когато не е, твърдят, че били в опозиция. По същия банално тарикатски начин се държаха и по повод случая "Дебора". И тогава излязоха да протестират. 

Алоооооо, вие сте на власт. Можете да приемате всички възможни закони, а заедно с това и да следите за изпълнението им. Какво сте седнали да ми протестирате!? Ако има нещо по-неадекватно от поведението на ПП-ДБ, това е поведението на тези, които гласуват за тях. Хайде, партийните активисти се държат така, заради келепира. Ама избирателите защо го правят? 

Прочели в Капитал, че трябва да се подкрепя ПП-ДБ и тръгнали напред като овце. Вярно, трудно е човек да мисли със собствената си глава, по-лесно е да изпълнява опорките, спускани от медиите на Америка за България, ама феновете на ПП-ДБ могат поне веднъж, ей-така за разнообразие, да пробват някакво по-самостоятелно поведение. Ама май твърде много искам....

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.