Поведение - нормално за футболни агитки, но не и за политически представителства

Поведение - нормално за футболни агитки, но не и за политически представителства
25-10-2023г.
0
Тодор Беленски

С наближаването на изборите се наблюдава все по-голямо изостряне между симпатизантите на партиите  Лошото е, че от изтъкването на достойнствата на техните кандидати, стремглаво премина към оплюване на останалите. "
Поведение, което е нормално и приемливо за футболни агитки, но не и за политически представителства. Този примитивизъм е обзел и голяма част от хората с алтернативни на сегашната власт възгледи. 

Затова и директно предупреждавам. Не страдам от къса памет и помня много добре  кой кандидат какво е говорил и правил.Но държа в моето пространство да се изтъкват конкретни качества, действия и разговорът да е по същество. И конкретно за кандидатурите за обществени позиции. А не плюене по теория на общия лаф с неща, което нямат нищо общо.

Дотегна ми вече да чета тоя е такъв, пък оная едикаква си. Знам, че много хора са свикнали на този стил поведение, но ви моля поне тук се съобразете и проявете сериозно отношение

Политическият активизъм може да бъде полезен, ако генерира идеи. И може да бъде също вреден и досаден, ако мине на ниво "Съдебен спор".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.