Платили 9 млн. долара на Опра за интервюто с Хари и Меган

Платили 9 млн. долара на Опра за интервюто с Хари и Меган
09-03-2021г.
10

В двучасово интервю, излъчено в праймтайма по американската телевизия Си Би Ес, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл направиха серия от разтърсващи разкрития за живота си в британския кралски двор и за решението си да го напуснат.

Сензационният разговор пред Опра Уинфри, за който медиите от двете страни на океана подгряваха от дни, трябваше да бъде излъчен във Великобритания в понеделник вечерта, но кралица Елизабет II предварително обяви, че няма да го гледа. Бъкингамският дворец излезе с изявление, че вместо това Нейно Величество ще се посвети на въпроси от национално значение, каквото беше обръщението ѝ по повод Деня на общността на нациите, излъчено часове преди бомбастичното интервю. Чуха се призиви излъчването да бъде отложено заради влошеното здравословно състояние на 99-годишния принц Филип, който от седмици лежи в болница. Стигна се дотам, че дни преди излъчването Меган бе обвинена от бившия прессекретар на двойката в тормоз над служители и започна разследване.

За да събуди интереса на публиката, Си Би Ес пусна предварителни клипове от интервюто, в което херцогинята на Съсекс казва, че не може да мълчи, когато кралското семейство разпространява лъжливи слухове за нея и съпруга ѝ. В друг клип Опра Уинфри обявява, че няма да има никакви ограничения в темите на разговора. В трети откъс Хари споделя: “Най-голямото ми притеснение бе да не се повторят събития от миналото”.

Така зрителите бяха подгрявани постепенно, а пресата в САЩ и Великобритания отдели доста първи страници на очакваните земетръсни разкрития. 

“Дейли мейл” написа, че телевизия Си Би Ес е платила между 7 и 9 млн. долара на продуцентската компания на Опра Уинфри за интервюто. Според информацията Меган и Хари не са получили нищо, но се смята, че то ще е огромна реклама за марката на стойност 1 млрд. долара, която те опитват да изградят. Интервюто вече е продадено в 17 държави.

Истинската сватба била 3 дни преди официалната

Меган Маркъл и принц Хари си казали “да” на тайна церемония три дни преди официалното тържество на 19 май 2018 г., бе поредното шокиращо разкритие, направено от двамата.

“Никой не знаеше. Обадихме се на архиепископа на Кентърбъри и му заявихме: “Това е спектакъл за пред света, а ние искаме съюзът ни да бъде интимен, само между нас двамата. Разменихме обетите си в задния двор на резиденцията Фрогмор колидж”, разказа Меган. На тайната сватба не били поканени никакви гости, дори членовете на семейството. Но снимката, която сега висяла на стената в дома им, била направена именно на тази интимна церемония. Юридическият съюз между херцозите на Съсекс обаче бил сключен по време на официалната сватба.

Фърги показала на актрисата как да се поклони на кралицата

Сара Фергюсън показала на американската актриса как да се поклони на кралица Елизабет II преди първата им среща, разкри Меган, която призна, че е подходила доста наивно към кралската си роля. Докато били в колата на път за двореца, Хари я попитал дали знае как да се поклони, но тя все още смятала, че поклоните са свързани с околните лица, а не с хората от семейството. 

При първата среща с кралицата бившата съпруга на принц Андрю - Фърги, бързо ѝ се притекла на помощ и ѝ показала какъв трябва да е поклонът. Меган казва, че след това ѝ се наложило много бързо да влезе в протокола на Бъкингам.

Маркъл признава още, че тъй като е живяла в Лос Анджелис, от малка е свикнала на общуване със знаменитости, но след срещата с Хари разбрала, че става дума за съвсем друго ниво.

Херцогинята споделя, че никога не е търсила по интернет подробности за кралското семейство, затова не била наясно какво я очаква.

Херцогинята на Съсекс:

Не исках да съм жива, търсех помощ. Казаха ми: Не може!

Меган разказа колко самотна се е чувствала, след като се присъединила към кралското семейство. Тя твърди, че психическото ѝ здраве се е влошило изключително много. “Просто не исках повече да съм жива. И това беше много истинска и плашеща постоянна мисъл.” Херцогинята разкрива, че отишла при високопоставени хора в двора, за да поиска помощ. “Казах, че трябва да отида някъде, за да получа помощ... И ми отвърнаха, че не може, че няма да е добре за институцията.” Меган признава, че мислите за самоубийство били толкова реални, че се страхувала да остане сама. 

Тя твърди, че е станала жертва на “убийство на характера” и натискът върху нея я е докарал до желание за самонараняване. “Навремето ме беше страх да го призная, и специално да го призная на Хари, защото знам от колко загуби е страдал той, но знаех, че ако не го призная, тогава ще го направя”, добавя емоционално херцогинята.

 

 

Кейт ме разплака,

но после се извини

Меган Маркъл призна, че Кейт - съпругата на принц Уилям, я разплакала преди сватбата ѝ с Хари през 2018 г. Това се случило заради разногласия за цветята по роклите на шаферките.

Всъщност въпросът на Опра Уинфри бе свързан със слуховете, отразени навремето широко в пресата, че Меган е разплакала Кейт. “Не, не, случи се тъкмо обратното”, отговаря херцогинята на Съсекс. “Не казвам това, за да бъда пренебрежителна към някого, а защото седмицата на сватбата беше тежка. Тя беше разстроена за нещо, но си даде сметка за станалото и се извини. Изпрати ми цветя и бележка с извинение. Направи това, което аз бих направила, ако знаех, че съм наранила някого”, казва Меган. 

Херцогинята на Съсекс признава също, че е била шокирана как пред света нещата са били представени по обратния начин и това се превърнало в повратна точка на отношенията ѝ с медиите. “Няколко дни преди сватбата тя (херцогинята на Кеймбридж) беше разстроена от нещо, свързано с цветята на роклите на шаферките, и това ме разплака. Това наистина нарани чувствата ми”, повтаря още веднъж Меган. Според нея обаче не е ставало дума за конфронтация, затова не искала да навлиза в детайли.

Принц Хари: Баща ми Чарлз

спря да ми вдига телефона

Баща ми Чарлз спря да ми вдига телефона, заяви принц Хари, присъединявайки се към втората част на интервюто с Опра Уинфри. Това станало след решението им с Меган да се откажат от ролите си на кралски особи.

Според принца кралица Елизабет II приела решението им по-спокойно. Баба и внук провели 3 телефонни разговора. Хари разговарял и с баща си до момента, когато той спрял да отговаря на обажданията му и поискал херцозите на Съсекс да изложат писмено плановете си.

“Защо той спря да вдига телефона?”, пита Опра Уинфри. “Защото взех нещата в свои ръце - отговаря принц Хари. - Трябваше да направя това за семейството си. Това не е изненада за никого, наистина е тъжно, че се стигна до този момент, но трябваше да направя нещо за собственото си психично здраве, за съпругата си, защото видях накъде тръгват нещата.”

“Чувствам се наистина разочарован, защото той е преживял нещо подобно, знае какво е усещането за болка и Арчи е негов внук”, казва още Хари за отношенията с баща си. И добавя: “Разбира се, винаги ще го обичам”. 

Хари разказа също, че през първото тримесечие на 2020 г. кралският двор буквално му спира финансирането. Договорите, които той и Меган са сключили с “Нетфликс” и “Спотифай” за шоута и подкасти, никога не са били част от плана, но “трябваше да получа сигурност за нас”. Хари призна, че има средства, оставени от майка му, и без тях е нямало да могат да се справят след отказа от кралските привилегии.

  Източник : 24 часа

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.