Писмо до Емил от Джасимерия

Писмо до Емил от Джасимерия
21-10-2020г.
39
Гост-автор
Черният ми дроб е сломен. Вече се чувствам като фейсбук клюкарка, но отвътре ми дойде.
Разбира се, че България е фанатична страна, сравнима с джихадисти и ислямисти, но също така вече съм убеден, че целта ти е явно да си номиниран за наградите на Дарвин всяка година.
 
Затова предлагам да посетиш други, по-демократични и толерантни общности, и да продължиш да доказваш колко нетолерантни са българите. Лично ще ти финансирам начинанието, като арабски брат. Имам следните предложения:
 
1) Да посетиш Турция, примерно някой пазар в Истанбул, и да цъфнеш с табела "Ататюрк е роден в Гърция ориенталски плешив гъз". Или нещо за забрадената жена на Ердоган. Сигурен съм, че далеч по-толерантните турци, гостоприемно ще те вържат на един кол, добронамерено ще ти резнат скротума и джентълменски ще си поиграят на пинг-понг с топките ти. Къде ще ги сравняваш с нашите дискриминативни джихадисти тук.
 
2) Може пък да посетиш Неапол, Италия, като си навлечеш фланелка с надпис "Марадона е наркоманизирано дебело прасе". Дружелюбните неаполитанци ще са много възхитени и за благодарност ще те поканят да се почувстваш като топка, търкаляна от италиански защитник, като те запознаят с архитектурните особености на неаполитанския цимент. От по-близко. Туристическата обиколка включва търкаляне до Реджо ди Калабрия. Защото те са разбрани и толерантни, не като българите.
 
3) А пък може да посетиш и другата ти родина - Ирак. И там да отидеш в Ербил и да кажеш, че Барзани е мазен чекиджия, а Йоджалан е левичарска свиня. Може да споменеш петната от манджа на брадата на някой аятолах в някое от шиитските села. Сигурен съм, че и там са далеч по-галантни и толерантни от българите, и ще ти осигурят приятен туристически масаж с боздуган и секира, придружен от приятен аромат от мента.
- Даже може да отидеш в Тексас, там да сложиш микрофон и да почнеш да разправяш на всеослушание, че Джордж Вашингтон и следващите президенти на САЩ са травестити, които са носели грим и бели перуки. Много ще се зарадват и за разлика от българските расисти, ще ти покажат особеностите на американските револвери.
Да, навсякъде, където идеш, в Берлин, Токио, Москва или Лондон, ако наречеш националните им герои "лайно", все ще се намерят няколко души, които да не са възхитени от това човек да им идва на гости и да се гаври с национални идентичности. Особено пък за човек с мюсюлманска фамилия, в страна, която едвам не е затрита от мюсюлманска империя.
 
Освен това, какво е посланието на това да наречеш "лайно" национален герой или как Хилендарски е изобразен еди-къде-си? Много куул ли е? Какви са екзистенциалните/експертни дивиденти от подобни третокласни шеги? Какво ще е следващото "гениално" прозрение? Че на хан Аспарух му миришели нозете и не си е рязал ноктите на краката? Много оригинално, показва прогресивното мислене и гениалност, да знаеш. Всъщност приличаш на залупен ученик, който неистово иска да привлече вниманието на най-популярното момиче в класа, но единственото нещо, което умее е да имитира пърдене с подмишници. И след поредното такова, след като изяжда шамар, отива да ореве цялото училище на директора и да обвинява в расизъм, ксенофобия и джихадизъм.
Да, българите и джихадистите са едни и същи. А експлоатацията на смъртта на един учител, с която да се представиш като жертва на изостанало, ретроградно общество, никак не е гнусна.
 
 
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.