Писмо до Америка за България

Писмо до Америка за България
09-11-2020г.
3
Гост-автор
Уважаеми хора от "Америка за България".
Дочух, че с избирането на Байдън грантовете ще се завърнат с гръм и трясък. Не искам да пропусна тази голяма възможност, затова с настоящето искам да се кандидатирам и аз за мъничък грант.
 
Искам да ви кажа, че като човек от сирийски произход, аз и моите роднини очакваме с огромно нетърпение да бъдем първата страна бомбардирана от първата жена-президент, както и от първата чернокожа жена от азиатски произход. Стига, разбира се, г-н Байдън да душне букета (не, не е правописна грешка, написах, "душне", щото знам, че той си обича да душка разни неща, секрети на хора, примерно). Искрено се надявам Сирия да е първата, а не ония задници от Йемен или Либия, затова се надявам да ни прегледате молбата.
 
Проектът ми за грантовете включва доста добри истории за демонизиране на сирийското правителство. Например, онзи ден пръскаха против комари в моя град в Сирия, но съм почти сигурен, че злият Асад е слагал зарин за да избие всички християни там. Мога да лъжа и за бунтовническите градове, уви, там не пускат християни и доколкото знам няма ни един. Ако има може да ми кажете името му, да му пиша и дружно да разказваме колко е яко да се живее под шериат, а жените да са омотани като нинджи. Освен това, за разлика от друг ваш стипендиант с голям ауспух, моят баща не е работил 30 години в сирийското посолството и не съм писал писма на Асад от блога ми.
 
Също така имам включена в проекта точка, която се казва "Възхвала на Османската империя и демонизиране на български исторически личности, свързани с българската идентичност". В този план ще поискам забрана за издаване на расиста Марк Твен, който има наглостта да описва жестокостите на османците спрямо християните на Балканите и в Близкия изток. Не го е срам, расист! Имам и чудесна идея за критикуване на десетолевката с Петър Берон на нея. Честен кръст, виждал съм го на живо, с брада е, изобразен е неправилно, мустаците са му различни, човекът си гледа некакви птици и жаби, незначителен е, а освен това е бил депутат в коалиция с расистката партия "Атака". Лъжат ни. Пропаганда! Ще предложа да сложат далеч по-прогресивното и толерантно "Султан Мурад" на десетолевките.
 
Ще помоля да ме преместите в Берлин като кореспондент. Ще видите колко съм талантлив. Оттам, наред с рецептите, ще мъдря махленски саркастични мъдрости, натопени с квартален хумор, а освен това, ще редя сложни политически анализи с изтънчен кухненски професионализъм. Кажете за коя държава да пиша, аз може и да не знам къде се намира, ама ще шашкам всички с експертното си мнение, а читателите ще имат да се забавляват и смеят седмици наред. Също така съм много добър в защитаването на брадати терористи и бежанци. Така ще ги опиша, че хората ще леят сълзи, все едно са сирачета.
 
И за последно. Измислих 12 нови джендъра, които ще ги представя на Ексел слайдове. Ще поискам да се затварят в затвора всички сексисти, които имат наглостта да критикуват правото на жената да носят бурки и правото да биват пребивани с камъни, ако развратно си показват косата. Също така ще се подложа на тестове за ваксини за заушка, за да спечеля по голямо внимание и за да ме номинират за личност на годината от любимата ми организация БХК.
------
Мили приятели, моля да ми подкрепите кандидатурата. Също приемам всякакви предложения за добавяне към моя ГРАНТ, така де, ГРАНД-проект ❤ ❤ ❤
ПС Не, не съм пил от онзи ром с вкус на бадеми.
 
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.