Петър Волгин: Всяко търпение си има граници. Дори и моето.

Петър Волгин:  Всяко търпение си има граници. Дори и моето.
15-04-2022г.
592
Гост-автор
Съветът за електронни медии днес потвърди това, което винаги съм казвал. Нашето предаване Политически НЕкоректно се придържа изцяло към разпоредбите на Закона за радио и телевизия. Никога не сме нарушавали този закон. Следователно няма никакви правни основания да ни бъдат налагани санкции.
Знам, че това решение на СЕМ ще хвърли в дълбока печал представителите на умнокрасивата общност, но освен да им пожелая бързо възстановяване, друго не мога да направя:)
Също така бих посъветвал медиите на кръга "Капитал", както и някои други сайтове, които отдавна са се превърнали в съвременни разновидности на "Фьолкишер Беобахтер" и не спират да пишат неистини по повод на Политически НЕкоректно и лично по мой адрес, да спрат да правят това възможно най-скоро. Досега не съм отговорял, а и няма да отговарям на техните клевети и обиди. Защото вярвам в думите на великия руски поет Александър Сергеевич Пушкин: "И не оспаривай глупца".
Само че всяко търпение си има граници. Дори и моето. Пишете истината, скъпи "колеги", не си измисляйте. В противен случай ще си общуваме в съвсем друг формат:))))
 
    Автор: Петър Волгин, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.