Петър Волгин:Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на САЩ - се е сринал до 28 % според проучване на USA Today/Suffolk.

Петър Волгин:Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на САЩ - се е сринал до 28 % според проучване на USA Today/Suffolk.
09-11-2021г.
40
Гост-автор

Рейтингът на Камала Харис - вицепрезидент на САЩ - се е сринал до 28 % според проучване на USA Today/Suffolk. Това наистина е Марианската падина. Досега най-нисък рейтинг - 30% - имаше Дик Чейни, вицепрезидент на Джордж Буш-младши и то в края на техния втори мандат. Да припомним, че Камала Харис допреди година беше любимката на либерал/к/ите по целия свят. Небяла, с азиатски произход, главен прокурор на Калифорния, първата цветнокожа жена вицепрезидент. Ако беше и лесбийка, щяха да пълзят от умиление в краката й, но тя, брех, да му се не види!, се оказа омъжена. Въпреки този "недостатък", американските, а и всички останали "умни и красиви" много я харесваха. И сега какво? Най-ниският рейтинг за вицепрезидент. Между другото, положението на "спящиния" Джо не е кой знае колко по-добро. През първите девет месец, откакто е президент, Байдън е претърпял рекорден, невиждан досега, срив на своя рейтинг. Хубаво е тези данни да бъдат анализира от всички многоучни коментатори по света и у нас, които обясняваха доскоро колко прекрасна е двойката Байдън/Харис, как тя ще върне американското величие, "толкова накърнено" по времето на Тръмп. Е, засега единственото, което правят Байдън/Харис е да дълбаят дъното, харесвайки се все по-малко на своите съграждани.

   Автор: Петър Волгин, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.