Петър Москов: Това е долнопробна пропаганда, изпипана по схемата - виждаме кой страх е по-силен и се обявяваме са негови говорители.

Петър Москов: Това е долнопробна пропаганда, изпипана по схемата - виждаме кой страх е по-силен и се обявяваме са негови говорители.
22-11-2020г.
11
Гост-автор
Гледам г-н Андрей Райчев.
 
В резюме:
 
Политическият "елит" е страшно готин.
 
Прави се каквото трябва и от упрвление и от опозиция, дори ръководството на БСП (милите) ходят доброволци в болниците.
 
Проблем всъщност няма, щото е "грипче", ние грипчета сме карали много в "Галъп" и не ни пука щото сме смели.
 
Единственият ни проблем е, че за разлика от политиците и социолозите, лекарите са страхливи. Дезертьори са, а за дезертьорите при война-разтрел.
 
Има две групи хора- едните смели като мен, другите страхливи. Смелите ще победим, страхливите - квот стане.
 
Това е долнопробна пропаганда изпипана по схемата - виждаме кой страх е по-силен и се обявяваме са негови говорители. Обявяваме останалите за пречещи на прогреса. На най-недоволните даваме враг, който да им е виновен-лекарите.
 
Това е говоренето, което се харесва и на управлението и на опозицията, която се готви да управлява. Спасителен за всички тях и пагубен за обществото!
 
Истината, пак в резюме:
 
Липсва политическо лидерство, което да предложи ясен план, който да обедини голяма част от обществото. Да даде перспектива и възможност да продължим живота си при контролирани нива на заразата. Вместо това се паразитира върху страхове и се разделя обществото.Това не е злонамереност, това е немощ и проблемът е в тази политическа немощ, а не в лошите лекари.
 
И така, държавата ни е приела този курс, "мисирките" ще го разказват напоително. Хоризонтът на това е март месец. Това е като да сложиш на една бременност хоризонт от три месеца, щото след това си в отпуска.
 
П.П.
Животът е съвсем различен от задната седалка на голф-количката и от багажника на линейката. Вие къде мислите, че е по-вероятно да прекарате известно време?
 
Автор: Петър Москов
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.