Петър Москов: Нужна е силна десница!

Петър Москов: Нужна е силна десница!
12-08-2021г.
37
Гост-автор
Аз съм човек от старата школа. Старата школа значи да формулираш важните приоритети и да кажеш какъв е пътят за постигането им.
Процесът не е лесен, трябва да поемеш отговорност.
Най-продуктивните психопати те обвиняват, че си предал революцията и най-вече трябва да излезеш от битието на плювач, наречено "дух на парламентаризма" и да свършиш работа.
Прости и предвидими действия-ако избереш Гошо, ще се случат важните за Гошо и избирателите му неща.Ако Гошо може да свърши работа, но не го прави, то има две възможни причини:
1. Гошо е некадърник.
2. Гошо е измамник.
Това е далеч от "модерното" правене на политика, но както казах, аз съм от старата школа.
Ще опитам да онагледя какво имам предвид:
 
1. От 10-на години едни хора убеждават обществото, че единствената важна политическа цел е смяната на главния прокурор и промяна на квотите в съдебната система. Всички останали неща, като икономика, цени, училища, болници и лична сигурност са маловажни и ще се оправят сами, след постигането на главната цел.
2. Поне три състава на Парламента и дестина състава на правителства бяха обявявани за мафия, защото нямат мнозинството и волята да изпълнят тази главна политическа задача.
3. Хората си викат: "Може пък да е така"и избират достатъчно Гошовци, за да има мнозинство, което да я напраи тая пуста реформа, след което да потънем в лукс.
4. Гошовците обаче изведнъж се връткат и казват че "реформата" пак си е много важна, но по-важно е да са гъстаци с министрите, които ще управляват паричните потоци и ако не са от техните, това е предателство към Революцията.
5. Главната цел, остава за друг път. Това е добре за Гошовците, защото могат да свирят същата плоча още няколко изборни кампании. За всички останали е малко кофти.
Въпрос:
Извършилите гореописаните действия Гошовци са:
1. Некадърници?
2. Измамници?
Шегата настрана, убеден съм, че като си казал че единствената цел е съдебна реформа и имаш мнозинство да я направиш-или я правиш, или не си отваряш устата повече. От срам!
Тези имат мнозинството, но не правят нищо. Щото нямат срам!
Пичове, вие никога, нищо не сте свършили. Единственото, в което сте добри е да си намирате алиби защо не сте свършили работа. Защото сте Гошовци!
Още един въпрос. Под кои имена се подвизават Гошовците? 
 
   Автор: Петър Москов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.