Роско и новата порция "демокрация"

Роско и новата порция
26-07-2016г.
72
Владимир Мицов

Росен Плевнелиев при посещението си в Словения:
"Европа трябва да помогне на Турция да бъде запазено нормалното функциониране на институциите и върховенството на закона и да бъде гарантирано доброто образование“.

Въпрос – а Турция иска ли такава помощ? Турция ИМА ЛИ нужда от такава помощ?
Ами ако плановете на Турция, съответно представите и за бъдещото управление на страната не се вписват в представите на Европа? 
Роско ще им ги наложи със сила? Или с „върховенството на демокрацията“? То всъщност едното не изключва другото, стига налагащият да го прави в „името на демократичните и западните ценности (първо северноатлантическите, пък чак после европейските)“. 
Всъщност, тия дни Бойко каза, че „граничния ни флот е на трето място в Европа“. Значи ВМФ е на кое, 4-5-то в глобален план? 

Трепери Турцио, спазвай демокрацията, че задръстихме Босфора с кораби и ти пратихме двата самолета с демократични боеприпаси.

Десетте танка ще ги паркираме (ако не издъхнат) на „зелена граница“ и ще всяват ужас в сърцата на враговете на демокрацията от турска страна.

Ще им отвърнем с демокрация и евроатлантически ценности. 

Защото нали всички проблеми според Плевнелиев се решавали с „Повече НАТО, повече Демокрация, повече евроценности“.

Как Росен Плевнелиев поръчва порция пържени картофи? С повече демокрация.
Пържолите пък са с „Повече НАТО“.

Тапетите ги лепи с „евроинтеграция“, защото това е най-голямата спойка на народите и държавите. 

Даже националният отбор по футбол ще се класира за следващото Евро, ако прегърне евроценностите. Ако прегърне и евроАтлантическите ценности – тогава се класираме и за световното, ама в Катар. Защото следващото е в Русия, а на Роско кракът му няма да стъпи там. Дори да отидем на финал. 

Можете да го питате и какво мисли за популацията на кралските пингвини – техните врагове са злите бели мечки, а мечките са символ на още по-злите руснаци. Ще спасим пингвините чрез налагане на демокрация и интегрирането им в НАТО и така ще възпрем инвазията на руската агресивна заплаха. 
Нищо, че пингвините и белите мечки са на срещуположни полюси и нямат досег. Важна е демократичната идея и възпиращият смисъл. Пък и с това глобално затопляне, мечоците ще се метнат на някой айсберг край Гренландия и ще гребат до Антарктида. Да вземат територията на пингвините. Щото са мечки, а мечката се свърза с Русия. В Крим имаше „зелени човечета“, в Антарктида ще има „бели мечета“. Пък и части на Антарктида са владения на западни държави ... още една причина за превантивния възпиращ удар срещу Москва.

На всичкото отгоре, там вече има руска база .... което е явен признак за руска агресия срещу териториалната цялост на Антарктида и интересите на Запада там. 

И защо Роско не е с баджа на снимките от срещите си със словенските президент, премиер и т.н.
Ами ако го сбъркат с някой по-нисш чиновник и го пратят за кафе? Все пак има опит – чакаше външния министър на САЩ и помощничката му на улицата пред Президентството.

А онзи ден Кери го паркираха на 30-на метра от входа на Даунинг стрийт и на оня му се наложи да ходи пеша до вратата, без да е заобиколен от свита (както у нас). Даже се блъсна във вратата, защото нямаше кой да му отвори.

У нас президентът му отвори.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.