БИЙ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ!

БИЙ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ!
21-12-2011г.
378
Симона Милкова
http://www.mrs-linda.com
В хранителната верига съществуват хищници и насекоми. Бозайници и месоядни. Влечуги, животни, които доминират, и такива, които се опитват да избягат от кръговрата. Неуспешно. При хората се наблюдават сходни процеси. Едни са успешни и доминиращи, други са просто оцеляващи. В Западния свят отдавна са известни практики, посредством които силните поддържат форма. Психолози обясняват, че ако ежедневно властваш, наказваш, имаш подчинени, то съвсем в рамките на нормалното е да търсиш своя отдушник.

В 21 век отдушникът често се оказват различни нестандартни сексуални практики. Много хора изпитват удоволствие от това да бъдат наказвани и унижавани. За да има равновесие, друга част изпитват невероятна възбуда, когато причиняват болка и измъчват. В света на доминацията съществуват роби и господари, които понякога дори разменят ролите си. В света на секса се оказва съвсем същото. Допреди десетилетие едва ли някой в България си е мислел, че тук съществува такъв бизнес. Оказва се обаче, че има няколко находчиви домини, които са направили човешките сексуални потребности свой доходоносен бизнес. И не става дума за проституция - при домината сексът не е задължителен. Тя е платена господарка, която разполага с десетки играчки и уреди за изтезание и в повечето случаи сенсите при нея са по-скоро терапевтични, отколкото еротични..

Терминът, определящ тази сексуална извратеност, е БДСМ. Той е възникнал в началото на 90-те години, въз основа на английските думи за робство (bondage), дисциплина (discipline), господство и подчинение (domination and submission), садизъм и мазохизъм (sadism and masochism). Тази субкултура се основава на еротичния обмен на власт и нетрадиционни форми на сексуални отношения. За да не е толкова брутално, БДСМ предполага и спазването на някакви рамки като принципи на безопасност, взаимно съгласие и разумност. Главната цел на БДСМ е да повиши нивото на възбуда за сметка на разрушаването на нормалните социални и интимни взаимоотношения и табута.

Вероятно подобно определение ни кара да си представим пищящи от болка хора и кръв, но действителността не е точно такава. Много от БДСМ практиките могат да се срещнат като поведение при доста двойки. Палитрата от изтезания е безкрайна и пълна с въображение и експерименти. Връзване, стягане с кожени каиши, белезници, слагане на маски, телесни наказания, задушаване, бой с камшик, бичуване, ритане, плесници, дърпане на косата, поливане с горещ восък, измъчване на половите органи, поставяне на щипки на зърната, поставяне на катетри, забиване на игли, мъчения с цигари и други видове жигосване, електромъчения, унижения, слагане на нашийници, третиране като животно, яздене, плюене, пишкане, смучене на пръстите на краката, седене върху лицето, поставяне на анален разширител, преобличане като жена, секс с различни специални чужди тела, изнасилване, юмручен секс и още какви ли не практики, които стандартните хора приемат за меко казано извратени, дори престъпни.

За практикуващите обаче БДСМ е цялостно мислене и начин на живот. Този вид сексуалност носи емоционална и душевна наслада, освен това е безкрайно възбуждащо, разказват участници в подобни сеанси. Оказва се, че на много от тях им се налага да си плащат, за да получат това, от което имат нужда. Дори в България. Цените за подобни удоволствия при една от първите домини у нас варират от 150 до 400 лв, оскъпяването идва от вида на точната услуга и от това дали главната домина ще бъде съпроводена от друга робиня или господарка.

http://www.mrs-linda.com
Родителите на българската домина Мис Линда я определят като "хиперинтелигента жена, която винаги е търсила различното". Тя самата пък казва за себе си, че е човек превърнал удоволствието в бизнес. Тя е доминантна личност и като характер, и като даденост, и освен това й доставя удоволствие да властва над мъжете. През лятото на 2001 година се запознава в интернет с един фен на страп он секс (секс с пенис колан), който й дава да чете материали и да гледа филми на тази тематика, купува й атрибути и прави първия сайт. Така започва да развива нестандарния си бизнес. Интересното при нея е, че не предлага секс, а само мъчения. Днес тя е около 40-годишна с полувисше образование. Казва, че с нея мъжете получават това, което не могат да поискат от жените си - нещо различно и доста извратено. Най-извратеното нещо, което й е искал клиент е кастрация...

"Мъжете като даденост са полигамни и обичат разнообразието, имат богата фантазия, и търсят нови емоции. Това обяснява и тяхната нужда да експериментират. Когато един мъж отиде при компаньонка, или на БДСМ сеанс това не е изневяра, а моментна нужда да освободи напрежението. Когато мъжът работи по цял ден, когато управлява компания, когато се грижи за семейство деца, любовници, когато ежедневно води надпревара в бизнес джунглата и се старае да е хищник, за да не бъде изяден, често в края на работния ден или седмица той има нужда да освободи напрежението и да избяга от себе си. Той няма нужда от любов, а от доминация. Иска да получава заповеди. Иска да намери личния си баланс." Така Мис Линда обяснява наобходимостта от бизнес като своя и го дефинира по-скоро като сексуална психотерапия, а не като извратени секс услуги.

"Всеки от клиентите ми е в с различни нестандартни желания, фантазии и фетиши, но като че ли най-много са любителите на страп он секс /секс с пенис колан/", споделя строгата господарка. Мъжете, които отиват на сеанси при нея са съвсем нормални - със семейства, жени и сексуален живот. Повечето от тях са доминанти в професията, на ръководни постове, с много отговорности. По тази причина от време навреме имат нужда да бъдат балансирани, като бъдат поставени в подчинено положение. Разбира се, всеки клиент изисква анонимност и дискретност. И в това отношение Мис Линда е истински професионалист. Тя сподели единствено, че сред клиетните й има много известни българи - спортисти, фигури от политиката и шоубизнеса.

Според българската мистрес у нас тя няма реална конкуренция. Това, което се предлага от нейни колежки като садо-мазо услуга, е далеч под нейното ниво. Професионалната домина има много клиенти и от провинцията, и от съседни страни, където няма домини - Македония, Румъния, Кипър, Гърция. Сеансите се провеждат в апартамента й, тъй като този бизнес все още не е законен в България и не може да оборудва садо-мазо студио, както е на запад.

В импровизираното си ателие Домината разполага с кожени облекла, кожени маски, нашийници с вериги, въжета за връзване, белезници, топчета за запушване на устата, камшици, стикове, щипки за зърна, тежести, уреди за стягане и опъване на половите органи, вибратори, пенис колани, анални топчета и разширители, и още купища аксесоари, които непознавачите не могат да си предсавят докато не ги видят. Атрибутите си тя купува от онлайн мазагини най-вече от американски сайтове, които са лидери в разнообразяването на тази индустрия. Често на господарката не й се налага ги да ползва, защото голяма част от клиентите й са просто фетишисти - сексуалният фетишизъм е болезнено сексуално влечение към предмети (чанти, обувки, чорапи, бельо и пр). Българската мистрес съветва да следваме фетишите си и да се не се страхуваме от фантазиите си. Да се наслаждаваме на болката и да усетим насладата. А всеки сам за себе си остава да отсъди дали този вид перверзия е нормална или не. Според Линда, ако човек не случва въображението си, инстинктите и нуждите си, той не може да функционира успешно в ежедневието си. Затова тя заключва, че ако човек си позволи да бъде роб при нея, несъмнено ще успее да е господар в живота.


*BDSM сеанс: 150лв/1ч, 250в/2ч Нестандартен/фетиш сеанс:
*Strap on sex (секс с пенис колан): 100лв/1ч
*Fisting (юмручен секс): 100лв/1ч
*Foot fetish сеанс: 100лв/1ч
*Групов сеанс с втора Господарка: 250лв/1ч, 400лв/2ч
*Групов сеанс с робиня: 250 лв/1ч, 400лв/2ч

Разполагам с оригинални атрибути и аксесоари: кожени облекла, обувки с високи токчета, ботуши, женски дрехи и бельо за crossdressing, кожена маска, въже за връзване, метални белезници, нашийник с верига, топчета за запушване на устата, камшици, стикове, paddle, кожени гривни за китките и глезените, 2 вида щипки за зърна, тежести, уреди за стягане и опъване на тестисите, уред за електростимулация, вибратори, анални топчета, анална помпа с вибрации, анални разширители/плугове, анален спекулум, 2 дилдо колана

* Забележка* НЕ предлагам: половин час сеанси, смяна на ролите, brown showers/scat (копрофилия), орален, стандартен, анален секс

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.