Истината за сватбата Митьо Пищова - балканския Хю Хефнър!

Истината за сватбата Митьо Пищова - балканския Хю Хефнър!
14-12-2011г.
163
---
Истинското му име е Димитър Василев Маринов. По-известен е като Митьо Пищова, спал законно с 3269 жени преди да получи инфаркт. От Карамански е научил да мрази платената любов и никога не си ляга с проститутки. Митьо е „романтик по душа, добър към всяка жена, обсипващ я с ласки и мили думи. Жената за него трябва да бъде глезена в голям лукс обичаща карамфилите и шампанското. Той е човекът, който възроди народа, човекът, който помага на бедни и богати; Пищова, който прави шоу за един цял народ”*... Последният му опит за шоу, обаче, се овенча с неуспех и гръмна като черешово топче. Българският Хю Хефнър обяви, че слага край на безразборния секс, защото е влюбен и ще се жени. Цялата страна се зачуди коя ли е изгората му и как е успяла да опитоми питона на Пищова. Сватбата беше насрочена за 6-ти май, Гергьовден. Като в приказките, бяха поканени само знатни гости. Ушити бяха три рокли за булката, която обаче в последния момент се уплаши, отказа да пристане на Пищова и избяга „през девет планини в десета”. За да отмъсти, женихът тръгна на обиколка из телевизионните студиа. Като свидетелство за любовта си, той стискаше в ръка обувката, предназначена за булката-беглец, и приканваше бегълката да се разкае и да се върне при него. Тази любовна история не завърши с хепи енд, както обикновенно става в живота на богатите и известните. Никой не разбра какво е уплашило младоженката. Митьо сам разпространи слух, че тя го е хванала с няколко манекенки в джакузи, но не се намери кой да потвърди версията му. Манекенки не бяха открити в джакузито, където уж се плацикали с любимеца на народа.

Половин година по-късно избягалата от олтара Десислава Стоянова се появи и реши да развенчае митовете около бившия си годеник. Според нея целият живот на Пищова е „риалити шоу”, което е добре режисирано от самия него. В това шоу тя се е включила за пари и лесна слава, но короната на „Мис Пищов” се оказала тежка за нейната глава.

                                                      ***

Ето какво разказа Десислава за lentata.com:

-Kак се запозна с Митьо Пищова?
-Аз не съм познавала този човек с години, както разказа самият Митьо. Сватбата ми с него трябваше да се състои на 6 май. На втори, четири дни по-рано, ми звънна един мой приятел с думите „Деси, много ми трябваш! Имам много важна работа за теб! Искам да те запозная с един човек и да свършиш една работа за него, но не е за по телефон”. По това време аз бях шивачка в Троян, не бях известна, бях нищо. Този мой приятел има заведение близо до Троян, където аз отидох. Той седна до мен и на четири очи ми каза „Пищова иска да си направи пиар. До преди два месеца си е имал приятелка, с която е трябвало да сключи брак, но са се разделили. Искаш ли ти да се представиш пред медиите за негова булка?”


-Ти наистина ли щеше да се омъжиш за него?
-
Ами, да! Защо не – то нямаше да има подписи, консумация на брака, нямаше да има нищо истинско. Всичко щеше да е на майтап. Всичко щеше да е едно риалити шоу. Аз се съгласих. До сватбата оставаха три дни, в които трябваше да се направи цялостна подготовка – рокли, пръстен, обувки. Трябваше да измислим наша история – как и къде сме се запознали, преди колко години, как сме били двойка, защо никой до сега не е знаел за връзката ни. Аз имам дете, за което не трябваше да се разбира, за да не се осъмнят хората в любовта ни. Митьо има помощник, едно слабичко момче, не мога да се сетя за името му, то измисли всичко. Седнах да вечерям с тях двамата и те ми казаха, че ще ме представят за бивша манекенка от агенцията на Пищова. Аз никога не съм била манекенка, висока съм, но нямам нужните норми. Казаха, че съм на 26 години, но всъщност съм на 28. Представиха ме за по-млада, за да повярват всички, че съм от типичните жени, които той харесва. Дотогава нямах никаква информация за този човек, ние не се познавахме и сега не искам да знам нищо за него. Докато течеше подготовката за сватбата аз трябваше да напусна работа, защото ми беше обещано в следващите дни да ходя по интервюта с Пищова. Той беше обявил, че гостите трябва да платят куверт, за да присъстват на сватбата. Обеща ми сума – 50% от въпросните куверти за тържеството.... Колко е акъла на жена, която гледа детето си сама! А дъщеря ми е болна. Има леки увреждания в развитието. Нямам си никого, на когото да разчитам и се съгласих. Пищова ми каза да не се притеснявам, че би могъл да поиска секс от мен. Каза, че ако пътуваме за интервюта и се налага да преспим в хотел, всеки ще бъде в отделна стая. Каза, че е женен и жена му живее в Арбанаси, това му бяха думите, дори вика „жена ми ще присъства на сватбата”. Дали е вярно, не знам. Затова без да разсъждавам много казах „да”.

Вечерта преди събитието, преди венчавката, звъннах на родителите си и им разказах какво ще ми се случи на следващия ден. Исках да ги подготвя, защото те от седем години живеят в Кипър и ми помагат с каквото могат. Те бяха категорични, че не трябва аз да съм човекът за това, че не трябва аз да съм булката на Митьо Пищова. Аз не получих тяхното одобрение, след което размислих, че е по-добре да си гледам семейството и детето. Защо да унижавам родителите си? Всичко това е едно голямо унижение за тях, те имат едно дете. Наистина размислих, взех си детето и избягахме с колата.

-Къде се скрихте?
-
В един хотел в Етрополе. Там имам приятелка от детските ми години. Тръгнах без дори да й се обаждам. Исках да бъда далеч от Троян. Знаех, че ако Пищова тръгне да ме търси, ще открие роднините ми, баби и други близки. Бях сигурна, че ще ме открие. Хората на Митьо ми звъняха цяла нощ, беше някакъв ад и аз накрая си изключих телефона. Гледах телевизия, Митьо даваше интервюта. Интернет беше залят със статии за мен, за „булката-беглец”. Проблемът беше, че трите рокли за сватбата бяха в мен. По-късно тези рокли ги обличаха манекенките на Пищова, за да се появят с тях в телевизионни предавания. Пръстенът също беше в мен, а Пищова си ги искаше...


-Не се ли опита Пищова да те принуди да се омъжиш за него?
-
Той лично не, но негов приятел се опита да ме сплаши. Когато им казах, че се отказвам от сватбата, онзи отвори вратата на колата си и ми показа пистолет на задната седалка. Само го посочи и каза „Ако искаш да видиш до къде мога да стигна и сега мога да го направя, мога да го използвам!”.

-Толкова ли е страшен Митьо Пищова? Толкова влиятелен ли е?
-
Това е страшното нещо, което се случи с мен. Малко или много, аз се притесних и започнах да мисля за детето си и всички около мен. Казах си „Десиславке, не ти е там мястото!”. Затова избягах толкова далеч, наистина усещах страх.

 

- След това Пищова свърза ли се с теб?
-
Един ден аз му звъннах. Казах му, че различни журналисти искат да дам интервю, да дам гласност на случилото се. Той ми отговори „Да, можеш да дадеш, но ще седнем двамата и ще измислим нова история – какво точно се е случило. Аз не исках да измислям нова лъжа. Казах му, ако говоря пред медиите, ще кажа каквото е било. Той не беше съгласен и ме накара да си запиша неговата версия и да я науча наизуст. Искаше да разкажа, че точно преди сватбата съм го намерила в хотел, в едно джакузи с много манекенки и затова съм се отказала.

-Митьо Пищова прави ли толкова секс, колкото твърди?
-
Аз не съм видяла, не знам за такова нещо. За мен срещите с този човек бяха точно три. Веднъж, когато се запознахме. Втори път - на следващия ден бяхме на обяд в ресторанта, в който щеше да се проведе сватбата, защото манекенките правиха репетиции там. След това пак се видяхме, за да уточним подробности и това беше. Не съм го виждала повече. Трябваше да го видя на сватбата, но избягах.

-Страх ли те е от него?
-
Вече не. Вече съм спокойна, родителите ми също. Аз съм сигурна, че той ще да започне да измисля нови истории за мен, но това не ме притеснява. Започнах живота си от начало. Живея в друг град. Грижа се за детето си и гледам само напред.          

 ***


В тази любовна история няма нищо сладникаво и истинско. Тя по нищо не прилича на романтична комедия, в която влюбените живеят щастливо до края на дните си. Тази любовна история развенчава мита за българския Хю Хефнър и неговата потентност. Плейбой зайчетата се роят около Димитър Маринов – Пищова, щом наближи конкурс за красота, организиран от големия българин. Някои дори са готови да сключат брак с него. Когато ги попиташ дали са правили секс, всички миски отричат и бягат. Свидетелски показания от кандидатки за слава няма. Десислава от Троян също си плю на петите, за да не се орезили.


Да бъдеш наречена „булка” на прочутия великотърновски любовник се оказа по-срамно от това да станеш част от негова пиар кампания за пари.
Да избягаш и след това да разкажеш истината пред медиите, обаче, не е индулгенция. Още по-малко, ако поискаш 2000 лева хонорар, за да дадеш ценното си интервю. Българските невести се търгуват срещу обещания за 50% от изкараното на сватбата, чифт нови обувки и няколко рокли. Момичета, скоро ще започнете да се ебете за една вечеря в лъскав ресторант! Вдигнете цената и спрете да обвинявате Пищова за лошата си репутация! Въпреки, че злощастната булка се самоназова като „едно нищо”,. Преди съдбовната й сделка с Пищова, а сега вече явно е много нещо. Много нещо ще да е, щом иска хонорар за телевизионно интервю. Дано не забрави като повечето й „колежки” благодари на откривателя си.
А Митьо, Митьо е виновен, но за друго нещо - не си е научил урока добре. Уж мрази платената любов, а е готов да си купи евтина съпруга...


 

*цитатът е от официалната уеб страница на Митьо Пищова

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.