Д-р Кехайов: Графеновият оксид във ваксините не се елиминира и води до тромбози

Д-р Кехайов: Графеновият оксид във ваксините не се елиминира и води до тромбози
13-08-2021г.
467
Гост-автор

ОТВОРЕНО ПИСМО от един семпъл спешен медик, който между другото е доктор на науките по клинична фармакология
До:
Главния здравен инспектор,
Генерал Мутайчийски и цялата орда от светли наши "учени", които искат да се ваксинираме на всяка цена...


Уважаеми Дами/Господа,
Ще започвна с един виц:
„ - Мароооо, как е новият ви зет ма...?
- А, добро момче, от чудесна фамилия, ваксинирана...“
Та неизбежно ще дойде времето когато вашето повече от явно слугинство в полза на временни облаги, преценени от вас обаче като постоянни, ще иска своята разплата...

Това ще се случи малко след като моята прогноза за акумулиращата токсичност на ваксините стане реалност, което неизбежно ще се случи най-малкото поради съдържанието на нетоксичният графенов оксид в тези ваксини с изключение на руската такава.

Графеновият оксид не се елиминира от тялото никога, не подлежи на метаболизъм и е и причината за тромбозите след ваксинациите, понеже ускорява и процеса на тромбоцитна агрегация.

Справки за верността на това твърдение има в изобилие!
Графеновият оксид се слага, за да се увеличи в пъти обема на вътрешно разпределение на активните съставки на лекарственана формула, което е желан фармакологичен ефект, но предозиран дори леко /както е във ваксините на Зенека – хората не са го направили нарочно това, а просто са искали да потенциират ефекта на своята ваксина/ се получава тази нежелана странична реакция, а именно артериални/венозни тромбози...

Та когато нивото на графенов оксид се увеличи след 2-3 и т.н. поредна ваксинация най-малкото тези тромбози няма да са вече 0.1-10%, а над 50% вероятно и тогава ще се случи гореописаното от мен.


Този невероятен фарма гаф с точно тези ваксини не е нещо нарочно, просто на 50-70 години фарма индустрията прави такива гафове, последният от които бе през 50-те години на миналия век и това бе т.нар. “талидонова афера“ – лансирано тогава като безобидно хапче против главоболие при бременните жени, след приема на което обаче почнаха да се раждат деца без глави и/или крайници...!!! Днес талидонът е един чудесен имуномодулатор, използван успешно за лечението на редица тежки автоимунни страдания, но тогава бе причина за невероятни трагедии...!!!
Та слугинажът в полза на силните на деня може да носи временни ползи, но когато истината лавно стане ясна на хората, вие ще си останете в техните очи едни лакеи, участвали в поднасянето на невярна информация с цел и лична изгода!
След като гафът с тези ваксини стане ясен и на глухите, силните на деня ще си останат силни на деня, но вие никога няма да се отървете от слугинския имидж, който си натресохте...
Честито и „успехи“ в поднасянето на дезинформацията и за ваксините....

   Автор: д-р Димитър Кехайов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.