От зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители

От зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители
25-06-2021г.
24
Гост-автор

Преди мен и други потребители "биха камбаната", че има проблем с чуждия внос на плодове и зеленчуци. Не, че не го знам, не, че не го виждам, отразила съм процеса, но сега ми дойде реда и музата и ми прекипя от жегата, та да си дойдем на думата.

Искрено се надявам, дори си мечтая да се върнат онези времена в които Българското производство на плодове и зеленчуци беше в челните места на Европа и Света. Ако не може да се върнат - поне малко да се доближим до тях, пак ще сме добре. Защотоо. Земята ни плодородна, климата ни страхотен, вода в изобилие ииииии ни управляват пълни кретени, които не мислят за бъдещите поколения.

Замислям се - Какво им беше лошо на петилетките ?? Имаше някакви планове за развитие, производство и реализация. А, СЕГА ? ....... Можем само да пожелаем на всички участници в управлението от 30 години насам да живеят в интересни времена. Измежду тях невинни няма, не го забравяйте.

Нали разбирате гнева ми? От производители на електроенергия  ни превърнаха в потребители, от зеленчуко-производители  ни превърнаха във вносители, от животновъди ни превърнаха в консуматори. #Кой ли, питате ме кой - Тези, които продадоха националите ни интереси на ЕС и хАмерика. Чакам да се яви българското копие на Орбан, мисля, че достатъчно изстрадахме. Ей ги изборите де са - мислете преди да натиснете бутона 

    Автор: Лилия Божкова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.