ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Десислава Иванчева разказа за адските условия в Сливенския затвор

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Десислава Иванчева разказа за адските условия в Сливенския затвор
14-12-2022г.
0
Десислава Иванчева

Приятели,
Ако нашите проблеми са свързани с това, кой ще управлява България, то Деси и Биляна водят битка за своето съществуване в нечовешките условия на затвора. Когато имат възможност да говорят с нас, ще ви разказваме на какви изпитания ги поставя съдбата.
Обаждат ни се през фонокарти, каквито ползвахме на времето, по уличните телефона. Минутата е ужасно скъпа, по няколко лева. Така, че всеки от вас, който иска да помогне за да имат контакт с близките си, може да прати пари за фонокарти по дарителската сметка и за двете.
ЕТО И ПЪРВИЯТ РАЗКАЗ ОТ ДЕСИ:
„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.
При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички. 
В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе. 
ЗАЩО ли съм с жена насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – предполагам пак е част от извратения сценарии на гешефтурата.
ЗАЩО съм и с жена, осъдена за убийства, която не понася светлината, иска 24 часа да сме в тъмнина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам доказано депресивно състояние в ареста от психолог, точно поради липсата на светлина, на витамин Д, аз съм слънчев човек. Но разбира се това досие сега е в сливенския затвор, прочетено, анализирано и приложено внимателно, да бъда тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата.
Поисках преместване, с жена, с която бяхме в отделението за адаптация, има свободно легло при нея, но разбира се получих отказ.
Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!
Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за следващите не ми казват до последния момент, а за никой не е лесно да се организира за след часове. 
Една добра новина имам все пак – скоро ще мога да започна работа в кухнята, с което да намаля престоя си в затвора, тъй като 2 дни работа се броят за 3 излежани.”
Това е приятели за сега! Когато имаме новини от Деси и Биляна ще пускаме информация тук на страницата ѝ!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.