От Наполеоново време англо-саксонците са насъсквали Европа срещу Русия

От Наполеоново време англо-саксонците са насъсквали Европа срещу Русия
07-03-2022г.
110
Гост-автор
Бях обвинена, че подкрепям диктатор, който "хвърля бомби по деца".
Не желая да влизам в празни спорове, още повече, че сме във време на Великия пост, а тази война достатъчно злини донесе, че и ни разедини, както нищо до сега.
Моята позиция е, че в духовен план и Русия и Украйна са виновни! Войната е война и нищо не може да я оправдае! В политически аспект, обаче, не така стоят нещата - Путин направи коректното и необходимото, защото иначе нямаше да има повече Русия! Това не е война между Русия и Украйна, а между Русия и САЩ. Това е Велика отечествена война, която е и в защита на самия украински народ, който, както българския, е злонамерено използван от политическия си елит в интерес на американските военно-икономически интереси.
Още от Наполеоново време англо-саксонците са насъсквали Европа срещу Русия и след като ги раздели, и омаломощи във война, обира победата и активите. И Първата, че, и във Втората световна, че, и сега, се повтаря един и същ сценарий. Само дето този път не е дежурният заподозрян Германия, а другите нацита - Украйна.
За всеки един що-годе интелигентен човек е ясно, че на Путин Украйна не му трябва. Но, той, като Президент, не може да допусне на тази територия да се разполагат американски ракети, насочени срещу Москва.
Целият свят е с промити мозъци, донякъде и в следствие информационната война, която върви паралелно с другата. Предоставя се информация тенденциозно, само от едната страна и то силно преиначена. Иначе, целият свят удобно забрави за децата в Донецк и Луганск, родени през 2014, вече на 8 годинки, които друго, освен куршуми и ракети, не са видели, и плачът на майките им. Всички ние не искахме да знаем, че хората от Донецк и Луганск 8 години живееха в концлагер - това нито една медия не го отрази! Нямаха никакви права, не получаваха пенсии или помощи, просто оцеляваха. А, за Алеята на ангелите чули ли сте от някоя медия - дечицата, които бяха зверски убити от украинските военни?! И сега нито една телевизия услужливо не показва как Бандеровците използват цивилното украинско население като жив щит; как разполагат стратегическо оръжие, което е цел за поразяване, на детски площадки и в междублоковото пространство на жилищните комплекси, за да показват после лакейските медии как звярът Путин метка бомби по дечица.... Целият свят е потънал в своето лицемерие и е страшно да си на различно мнение!
Вчера, в Руската църква и украинци, и руснаци заедно плакаха за своите близки, за своя народ, и взаимно си прощаваха... Но, това е народът, а не политиците!
 
   Автор: Мариела Нордел, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.