От кога цивилизованите страни забраняват книги и музика?

От кога цивилизованите страни забраняват книги и музика?
14-03-2022г.
76
Гост-автор

Просветеният Запад постоянно ни говори, че законността е над всичко – наричат го „rule of low“. Т.е. Всички трябва да се подчиняват на закона. Концепцията е създадена през средните векове, като противовес на „свещените права’ на монарсите. Сърцевината се състои, че никой не е над закона – нито съдии, нито власт, никой. Това е противното на тиранията или олигархията, която е над закона.

Същият този просветен Запад ни обяснява за свещенното право на собственост. Никой не може да ви отнеме нещо без съответната законна процедура.

Та искам сега някой да ми обясни как така и на какво основание се замразяват и конфискуват активи на държави и на индивиди, без съд и присъда? Някой бил решил да налага санкции. Добре, ама къде остава върховенството на закона?
Или закона го спазваме, когато ни изнася?

Май просветеният Запад са същите диваци, за каквито обвиняват другите.
Всичките красиви приказки за върховенство на закона, за право на собственост и т.н. са празни приказки.
Ама това било битка на цивилизования свят срещу дивите руснаци.

Откога цивилизованите страни забраняват книги и музика? Откога цивилизованите страни лишават от граждански права хора, просто защото са граждани на друга държава, която не е съгласна да бъде грабена, както колониите, които са направили богат този цивилизован Запад? Или си мислите, че Великобритания, Франция, Белгия, Нидерландия са станали богати с труд? Отидете в Британския музей или Лувъра и ще видите плячката на тези империи.

Та да завърша, по какво цивилизования свят се различава от нацистка Германия, която репресираше евреите, само защото са евреи? Сега цивилизована Европа прави същото с руснаците.
И това наричате цивилизация? Може би е по-подходящ един друг термин?

    Автор: Виктор Папазов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.