ОСТАВЕТЕ ДЕЛФИНИТЕ!

ОСТАВЕТЕ ДЕЛФИНИТЕ!
13-07-2022г.
295
Мартин Карбовски

За цензурата: заглавието е в контекста на изказване на Лех Валенса. Слагам тук линк да потърсите Валенса, ако нарушава правилата на общността.

Линк: https://offnews.bg/sviat/leh-valensa-poiska-redutcirane-na-rusia-do-50-miliona-maria-zaharova-780921.html

Голям смях падна с новина, която съм публикувал - шеги и закачки как делфини са извадили икона в Сочи.

Същата новина преди седем-осем години беше просто в отдел “Забава и знание”.

Днес заради политическото разделение нещастните делфини и аз сме агенти на Путин. Смешно, наистина.

“Сочи” е проблемната дума, друго щеше да бъде, ако делфините изкарат икона на турския бряг или акула развява американско знаме до Флорида.

Сега е смешно, защото тълпа от обвързани с Новата пропаганда хора искат да покажат колко глупави са делфините и фейсбука на Карбовски. Няма да спорим - глупави са, можеше да публикуват правилни неща на правилния бряг.

Утре ще пусна една акула. Все ще извади нещо от морето до Маями. Смешно ли ви е?

Мен не ми е смешно. Никой не обича да му се подиграват. Мен ми е криво, защото Лех Валенса казал някъде, че иска Русия да бъде депопулирана до 50 милиона човека. Редуцирана Русия. От 150 милиона човека до 50 милиона.

Смейте се, залейте се от смях. Всеки прави изборите си в този живот.

Наскоро разбрах, че живея в страна, която иска да изтреби руснаците. Как да попреча на това? Аз ли ви преча за тая мечта? Не съм аз, не е възможно.

Аз просто приличам на човек по времето на Гьобелс, на който му е жал за евреите. Не за лидера на евреите, не за политиката на евреите, а за самите евреи. Имаше такива времена - евреите бяха лоши, някои хора призоваваха за тяхната депопулация. Знам как свършва историята за такива хора, затова трябва да внимавам.

Най-добре е да пусна някакво заглавие, което да призовава за изтребление на руснаци. Ще вляза в тренда. Но помислете, врагове и вражалици - от толкова много хора у нас, които искат да изтребят руснаците, само един Глиги отиде на фронта. Защо така стана, хора?

Вместо да отидете като Глиги да убивате руснаци - вие седите тука и се шегувате с делфините. Хубаво е, ако сте за редуциране на Русия - да отидете там и да убивате, да убивате - оставете смешките с делфините. Война е.

Вярвам искрено, че Глиги е смел човек, няма спор, той не се крие зад НАТО - отиде и защитава убежденията си. А тук вие с кого воювате? С Карбовски? С делфините? С 500К човека на профила му? Дайте малко по-смело. Идете редуцирайте. Лично.

А не в интернет срещу публично одобрение или дори хонорар.

Помните ли - изтребването на евреите получи публично одобрение. С това, публичното одобрение, трябва да се внимава много. Пазете се от него.

П.П. За публикацията с делфините аз съм виновен - знаете как е. Няма хора, отпуски, лято - няма средства - пускаме, каквото излезе от морето. Или не знаете? Не знаете нищо, хора, нищичко - освен това, което ви казва Лена да повтаряте. Тъжна история.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.