Оставени без надежди

Оставени без надежди
05-11-2020г.
5
Емил Йотовски

1984. Добре е да се знае, че по новото летоброене всяка година е 1984-та, за да не стават обърквания, а и любителите на теориите на конспирациите да не могат да правят сравнения между отделните години.
  

 Ерата на маските отмина. Вече е ерата на бункерите. 
    Живеем в бункери и се пазим от вируса. Бункерите, в които живеем са специални. Ново строителство. На тавана имат клапан, през който влиза въздуха. Клапаните са скъпи, защото са направени от плат и пластмаса. Всички знаем цената на плата и пластмасата. По-предвидливите от нас си продадоха апартаментите и си купиха по два-три резервни клапана. Умни хора – по-добре бездомни, отколкото мъртви.
    Вчера един идиот ходеше без маска. Добре, че полицията го хвана и го застреля. Напръскаха тялото му със спирт за дезинфекция и го обявиха за починал от коронавирусен енцефалит. Остър енцефалит с оловни натрупвания. След като съобщиха новината, няколко човека не издържаха и се самоубиха, защото и те усещали тежест в главата. 

Светът вече не е същият. Дори има два холивудски филма – „Яко ще мрем“ 1 и „Яко ще мрем“ 2.

Както и една рап песен „Яко умиране“. Двата филма обраха Оскарите, а песента - всички награди Грами.
    Първата, втората и третата вълна бяха сравнително добри. Повечето от нас останаха без пари и работа, но какво значение има това? Четвъртата вълна обаче се оказа зловеща. Дойде изненадващо – след третата. По телевизора обявиха, че всеки, който се е родил ще умре. Дори показаха диаграма. Теоретици на конспирацията оспориха, че така е било винаги, но най-отявлените бяха арестувани, за да не нарушават хармоничната паника на обществото. От Северна Корея заплашиха вируса с ядрено оръжие и за сега държат нещата под контрол. Щатите пуснаха двата си най-големи самолетоносача да решат проблема, но по навик бомбардираха два петролни кладенци в малка арабска държава и до там. Руснаците преоткриха чудото на водката и я канонизираха. После изпревариха санкциите срещу тях и сами си затвориха границите за неверници. Светът определено не се справяше с пандемията. От СЗО обявиха вируса за гигадемия и поискаха да ги финансират с двойно повече пари. НАСА откриха вируса и на Луната. В резултат карантинираха всички космически програми и предложиха да изстрелят сто ракети пълни с дезинфектант в космоса, за да защитят междупланетното пространство от гигадемията.

Лекарите поискаха пари, за да са на първа линия, но получиха дарение маски, плетени на една кука от организацията на Бабите-Надомнички Против Гигадемия. 
    

Петата и шестата вълна ни връхлетяха толкова зловещо, че по медиите престанаха да съобщават броя загубили битката, а преминаха директно на излъчване на панихиди в реално време. Нещо като риалити шоу с елементи на пропаганда. Много се гледаше.
    Вече сме във времето на седмата вълна. Чух, че нещата хич не са добре. Скоро ще стане страшно. Дори мисля, че вече е станало страшно, но не го съобщават, за да не паникьосват хората. Чува се, че осмата и деветата вълна ще дойдат заедно и ще ни пометат. Жив човек няма да остане. Само тези в бункерите ще оцелеят. Ама и това не е сигурно.

Вирусът бил мутирал и вече минавал и през бетон.
  

 Носи се слух, че всеки трябва да се запаси с тоалетна хартия и ориз. Повтарям - тоалетна хартия и ориз. Който няма тоалетна хартия и ориз няма да го бъде.
    Отчаяни сме. През две седмици си бием ваксини, които не създават имунитет. Всеки дръзнал да не си бие ваксина бива арестуван и подложен на принудително ваксиниране и конфискация на имуществото. Така! Тъпаците трябва да се ударят по джоба иначе не разбират! Обсъжда се закон, с който ще отнемат цялата ни собственост и ще я предоставят на банките, за да може световния елит да има ресурс да се справя с пандемията.
    Дано го приемат, че иначе не знам… Оставени сме без разум, без воля и без надежди.
    Годината е 1984-та и всяка следваща ще е същата. 

Източник: novini.bg

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.