Оказва се доста скъпа най-древната професия.

Оказва се доста скъпа най-древната професия.
02-07-2021г.
236
Гост-автор

В момента има една трендинг песен в Тик-Ток, която я пеят всички момичета. Песента е на Анелия и в нея се казва: "На Кики Бийч води ме, в шампанско удави ме"

И тъй като момичетата от Тик-Ток я въртят постоянно и някак се асоциират с този текст, реших да проверя какви са цените на шампанското на Кики Бийч (Слънчев бряг). Оказва се, че шампанското започва от 210 лева и стига до 2500 лева

Тогава се зачудих, ако иска да я "давя в шампанско", ще ми трябват поне няколко бутилки и сумата може да отиде и до 10 000 лева за 1 ден. И се питам, тези момичета знаят ли цената на парите - знаят ли колко трудно се изкарва всеки един лев, а и дори да имаш много пари - трябва ли да ги хвърляш за 1 ден за шампанско , което дори няма да изпиете?

Преди време скъпият алкохол е било за "колекционери". Хора, които правят разлика и изпитват огромно удоволствие от качественото пиво. В момента алкохолът е посредствен, със завишени до небето цени. Често скъпият алкохол по тези заведения се купува от мъже с малки п*шки, които искат да впечатлят жени с малки мозъци.

Но, дето се казва, търсенето определя предлагането. Явно има хора, които са готови да пръснат 5000 лева за шампанско за 1 ден, за да впечатлят някоя, която е с него само заради парите. Защото, тя, ако е с теб, заради теб самия, никога няма да ти позволи да хвърлиш толкова пари за глупости.

Оказва се доста скъпа най-древната професия. Преди можеше да си поръчаш някоя и за 100 лева, а сега и 5000 лева за шампанско не са гаранция за плътски удоволствия. А вече и качеството на услугата е доста занижено. Само лежи и има претенции. Тегави времена!

     Автор: Борислав Борисов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.