ОБРЪЩЕНИЕ към запасното войнство на Република България

ОБРЪЩЕНИЕ към запасното войнство на Република България
16-11-2021г.
75
Гост-автор
ОБРЪЩЕНИЕ
към запасното войнство на Република България
Уважаеми дами и господа,
За да продължи промяната и превръщането на Република България в демократична европейска и правова държава, ние, ръководствата на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюза на ветераните от войните на България, Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите, Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва във Варна, Национална асоциация „Сигурност“, Асоциацията на разузнавачите от запаса и Асоциацията на комуникационни и информационни специалисти
ПРЕДЛАГАМЕ: Първо, ръководствата на областните (Столичната), регионалните, колективните, общинските (районните) организации, клубовете, дружествата, всички наши членове и на семействата ни да подкрепим кандидатурата за втори мандат на генерал-майор от запаса Румен Радев и госпожа Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на предстоящите избори на 14 ноември 2021 г.. Дълбоко сме убедени, че няма по-добра кандидат-президентска двойка, която да познава и да работи в интерес на Въоръжените сили, МВР, специалните служби и сдруженията на запасното войнство, както и за решаване на социалните проблеми на техните членове, каквито сме ние, достойно изпълнили своя дълг към Родината. Вярваме, че това е президентската двойка, която ще върне България на гражданите, които не са участвали в нейното разграбване. Изминалият петгодишен мандат на генерал-майор от запаса Румен Радев и Илияна Йотова доказва точно това. Второ, съвместно с председателите на военно-патриотичните и гражданските непартийни организации по места да подкрепим кандидатурите на най-достойните и най-младите членове на запасното войнство или на граждански организации за народни представители в 47-ото Народно събрание. Да допринесем с нашата активност за сформиране на правителство на мнозинството, което ще работи за народа.
Уважаеми колежки и колеги,
Сега е моментът членовете на нашите организации и на цялото запасно войнство да се включим обединени в провеждането на президентските и парламентарните избори, да изразим своята категорична подкрепа на тези, с които служихме рамо до рамо при формирането и изграждането на Въоръжените сили, МВР и специалните служби. Със същата позиция да се отнесем и към всички кандидати от независимите граждански и непартийни организации от националната инициатива „Единение“. Инициативата е в нас колеги, нека се докажем, като истински продължители на европейската ориентация на Република България и да осигурим на нашите деца, внуци и правнуци независима, правова, демократична европейска държава. Бъдещето на България е в ръцете на младите, талантливите родолюбци, а не на мутрите, корумпираните и крадците. Приветстваме всички, които ще участват в изборите и ще подкрепят ген. Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат начело на държавата. Нека да отидем на 14 ноември на местата за гласуване единни „За Република България!“ и „За българския народ!“.
Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва:
Генерал от запаса Златан Стойков
Съюз на ветераните от войните на България: Доц. д-р Иван Сечанов
Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите: Мл. лейтенант от запаса Петър Велчев
Национална асоциация „Сигурност“: Полковник от запаса Чавдар Петров
Асоциация на разузнавачите от запаса: Полковник от запаса Горан Симеонов
Асоциация на комуникационни и информационни специалисти: Бригаден генерал от запаса Бойко Симитчиев
София, 07.10.2021 г.
 
    Автор: Димитър Стоянов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.