НОВАТА 1933-та е днес. ЗАЩО САМО НА ХОРА!?

НОВАТА 1933-та е днес. ЗАЩО САМО НА ХОРА!?
03-07-2021г.
68
Мартин Карбовски

Има медии, които чисто и просто служат на дявола. Това си мисля, когато чета текст със заглавие:

“На хора, които не казват истината, не трябва да се дава трибуна.”

Така е. Ама чакайте малко.

А на медии? А на пропагандни машини? А на министър председатели? На платени говорители на определени политики? На статистиката? На партийни интелектуалци? На сайтове, които пишат най-долнопробни лъжи, но лъжи в тренда на НОВОТО НОРМАЛНО?

Ако бяхте на страната на истината, първият ви враг щеще да е агенция ПИК, а не Милена Славова. Но вие знаете много добре - ПиК се купува, Милена - не.

Ок, нека не даваме трибуна на ХОРА, които не казват истината. А на ЧЕЗ? А на ДКЕВР ? А на войнолюбци, търсещи повод? А на малцинства, търсещи изгода и власт? На едни и същи хора, неслизащи от екран, работещи за “прогреса”, платен от всеки нов Голям брат?

Защо само на ХОРА ще забранявате да не казват истината? Та вие просто искате ХОРАТА да нямат ВЪЗМОЖНОСТ да се защитават всячески от другата, гигантската манипулация. Вие искате истината да е технология и идеология, а тя не е. Същите вие превръщате чудесната технология на социалните мрежи в идеология на идиокрацията.

Значи, в държавата на Борисов, който психопатично не казва истината, но е във всяка медия – вие искате да забраните мнението на Милена? Наистина ли искате това?

Помня - така започна всичко през 1933-та година. Избираме си кой да казва “истината” и само за него има медия и само за него правим филми и само той е истината.

А после?! После идват руснаците и сменят истината. А нашата, човешката и българската работа никога не е истината - а да посрещаме с овации и цветя всеки, измислил своя социално-инженерна истина и да го изпращаме с “у-у-у” като ни ги сменят отгоре.
И да можете да сменяте ИСТИНАТА през няколко десетилетия, един път истината да е девиация в списъка на болестите, друг път да е извадена оттам и да е държавна политика?

Айсиктир, “1984-та” на Оруел не е точно истината. Оруел преувеличава, нали!? Не давайте на ХОРА като Оруел да ви манипулират. Трий Оруел, остракирай Оруел.

Остракирането продължава. Който не ви харесва, явно не казва истината. Защото ВАШАТА ИСТИНА е единствена, а трибуната е технологична и ПАК ВАША. Да, и през 1933-та беше така.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.