Нормално е австралийците да мразят Джокович.

Нормално е австралийците да  мразят Джокович.
10-01-2022г.
73
Гост-автор
Темата за Джокович започна да става досадна. Но се ядосах от градската либерал аристокрация.
Нормално е австралийците да мразят Джокович.
Той редовно пердашеше най-добрия австралийски тенисист през последните 30 и нещо години - Лейтън Хюит.
Единствената победа срещу "балканския субект" му е, когато Ноле е бил още тийнейджър в първия мач. Оттам насетне само загуби.
За турнира за смесени двойки "Хопман", който се провежда пак в Австралия и събира националните отбори на страните, Джокович е играл два пъти с австралийците и в двата сърбите спечелиха.
После Джокович счупи всички рекорди на Australian Open, печелил го е 9 пъти, а последният австралиец, който е печелил титлата в Мелбърн, е от преди почти половин век.
И въпреки това Джокович бе инициатор на събирания на помощи за Австралия по време на пожарите.
А вие от градската либерална аристокрация, какво сте направили за Австралия, преди да почнете да се подигравате на най-великия тенисист в историята? С какво ще ви запомни света и историята, та ни досаждате с поредното "Ганя" и "балкански субект"?
В случая не знам кой е Ганя.
"Ноле застрашава живота във вселената".
С подобни изявления е ясно, че истеричните ваксъри са точно толкова тъпи, колкото истеричните антиваксъри. Явно се ваксинират не за да подсилят имунната си система, а за да избиват комплекси за малоценност и да си правят селфита във Фейсбук с лепенка или игла на рамото.
Само да напомня, че дори и ние ваксинираните носим вируса и можем да заразяваме, не сме неуязвими. Нито ни преляха мозък с ваксините.
За последното ви гарантирам, че е така.
Пс Впрочем Франция официално заяви, че ще гарантира участието на Ноле на Ролан Гарос, предлагам да бойкотирате френските стоки още от днес.
И още, има медицинска причина, заради която Ноле не се ваксинира.
 
    Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.