Ньой е днес

Ньой е днес
27-11-2020г.
22
Гост-автор
Днешната дата е черна в новата история на България. През 1919 година, България е разпокъсана от днешните ни евроджендърски "сюзници", живи части от тялото на Родината ни са откъснати. Стотици хиляди бежанци идват в България, плащаме огромни контрибуции и репарации.
 
Днес отново е черна дата. Под благосклонното око на същите евроджендърски съюзници, националните предатели предизвикаха третата национална катастрофа на България. Страхливи подлоги на западните си господари и алчни зверове към народа си.
 
Днес, само 30 години след началото на пикливата им демокрация, от 9 милиона останахме наполовина /говоря за българите, а не за българските граждани/. Вместо патриотизъм, възпитават децата ни на либерастия и толерастия. Убиват всичко българско в народа ни. Карат ни да се срамуваме от Родината си. И да ...да бягаме. Да бягаме панически от местопрестъплението на геноцида, който извършват в момента.
 
И гледаме как предатели вилнеят и ни унищожават. Докато тези на хранилката и ментално увредените са доволни, малцината останали българи са отчаяни и обезверени от липсата на съпротива срещу геноцида и от пълното разрушаване на националните ценности. Защото за какво ни е държава, ако я няма България? И за какво ни е България, ако ни няма нас, българите!?!
 
Траур е днес. Спуснете знамената. Заради Ньой, заради българите днес, заради неродените българчета, заради самоубийците, неиздържали на реалността, заради умрелите сами и в мизерия, заради нас.....българите!
 
Автор: Елена Гунчева
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.