Ние малките може да живеем в симбиоза, за разлика от "големите".

Ние малките може да живеем в симбиоза, за разлика от
14-03-2022г.
80
Гост-автор
НАТО искат да спрат доставките на горива от Русия, защото последната е нападнала суверенна страна (тук иракчани, либийци, виетнамци, сирийци, афгани, сърби и прочие, да не си отварят устите). За да компенсират дефицита, те обмислят да увеличат доставките от С.Арабия.
С.Арабия, която е нападнала суверенен Йемен и води от десетилетие сражения там, подлагайки на геонцид йеменци и предизвиквайки най-голямата хуманитарна катастрофа след Втората световна война.
Това е страна, която е известна с финансирането на ислямисти и предоставяща им освен идеология, така и тиха подкрепа.
С. Арабия, която екзекутира преди два дни 81 човека, а повече от половината са протестиращи срещу властите шиити. Немалка част са екзекутирани жени за прелюбодеяние и вещерство.
Същата С.Арабия, която накълца на миш-маш журналист в Турция, щото обидил властите. И която изби 40 деца с удар по училищен автобус в Йемен без да се извини. И която избива стотина души на йеменска сватба без да им мигне окото. С американски бомби и американски координати.
Според СЗО 74% от йеменци остро се нуждаят от хуманитарна помощ. 53% нямат достъп до здравни заведения, заради разрушени болници и инфраструктура. 60% са подложени на опасност да умрат от глад.
---
Но разбира се, това са кафяви хора (но инак продължаваме да развяваме БЛМ), а хората в Донбас нямат деца и те не съществуват. Това е руска пропаганда.
Също така никак не е лицемерно страната, която единствена е използвала атомни бомби срещу цивилни граждани и предизвикала природна катастрофа с химическо оръжие (химикала Orange във Виетнам), постоянно да плаши и лъже как други страни ползват или ще използват такива.
Вижте и от инфографиката кой най-много печели от войната в Йемен.
Толкова за лицемерието и обвиненията за лицемерие.
----
Но това няма нищо общо с помагането. Или това кой ви е симпатичен или не.
Който може нека помогне на украинските бежанци, защото видимо те са много по-различни от онези, които влизаха преди години. Казвам го като сириец, тогава 90% не бяха сирийци, и над 70-80% бяха съмнителни мъже, изоставили жените си в Африка или Азия. Сега е точно обратното.
Малките хора като нас в такива моменти трябва да си помагат, защото тези над нас се опитват да ни разделят. Това се отнася и за онези, които чупят руски заведения и нападат руснаци или славяни, защото речта им се струва руска.
Ние малките може да живеем в симбиоза, за разлика от "големите".
    Автор: Дахер Фарид, фейбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.