Нямало да има честване на Шипка на 3-ти март?!

Нямало да има честване на Шипка на 3-ти март?!
28-02-2021г.
14
Гост-автор

Автор: Пепа Сомлева

Нямало да има честване на Шипка на 3-ти март?!
 
Габровската кметичка, наследничка на Дончев, която пръсна към 25 хиляди лв. народни пари, за измислен празник на 30.12 и заря, насред пандемията, сега забранила автобусите да отидат на върха?!
 
Един автобус до Шипка и обратно, заедно с престоя, струва 120 лв. Знам, защото лично съм осигурявала автобус за желаещи. 30 автобуса струват една десета от масрафа ѝ, който плати с наши пари, за личен пиар, по време, когато хиляди са на ръба на оцеляване, а други даряват от малкото, което имат.
Но кметичката не само няма да организира церемонията, тя направо забранила автобусите! Да не би някой да успее да се качи на върха!
Ех, Власт, в какви страхливи, мръсни и сръчни ръчички си попаднала?! За лична употреба като шлюзът на язовира - може да напоява, но може и да дави. И така напояват с теб калинките и слугите, а давят останалите, историята и бъдещето.
 
Срамувам се от пионки, калинки и дръжки на химикалки! От кукли на конци и случайници, готови голи да се съблекат, само и само да се навъртат около парите и прожекторите. Подписващи всичко, независимо колко престъпно или неморално е.
Болни хора са това! Най-вече психически и морално.
Спрете ги. Вие знаете как. И не се делете, защото ТЕ са врагът!!!
Да живее България!!!
 
 

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.