Няма толкова глупави хора като елитарната ни жълтопаветна интелигенция

Няма толкова глупави хора като елитарната ни жълтопаветна интелигенция
12-06-2022г.
75
Ирини Зикидис
Тези дни се начетох на безброй коментари и статуси на треперещи от негодувание граждани, че ровенето в бельото на Лена и Кирил било адски долнопробно, но пък, разбира се, типично за Ганя.

Честно ви казвам, няма толкова глупави хора като елитарната ни жълтопаветна интелигенция.

Интересува ли го някой дали Кирил има връзка с Лена? Дали той я държи за парапета или вечерят интимно в хотел в Солун? Ми не. Никой пет пари не дава. Това касае само и единствено тях двамата и партньорите им.

Интересува ли го някой дали Министър председателят на България има връзка с Началника на политическия си кабинет, която официално е във връзка със Заместник председателя на Народното събрание, който е същото онова възторжено момче от клиповете на ПППП, което скачаше пъргаво от автобуса, за да посрещне "непринудено" Кирил Петков? Да.

Защото ако е вярно, доказва злоупотреба със служебното положение, несъмнена корпупция, долнопробна шуробаджанащина и нагло лицемерие от страна на хора, самообявили се за единствени носители на безукорния снежнобял морал в политиката.

Затова ВСЕКИ трябва да се страхува от подобни опасни зависимости, независимо дали на власт е Киро Канадеца, Боко Тиквата или Митьо Пищова.

As simple as that.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.