Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков.

Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков.
10-09-2021г.
111
Гост-автор
Сутринта слушах нещото нанков в бТВ. След това се запознах с биографията му в уикипедия.
Че тя е повече от забележителна. Нещото от 26-годишнтата си възраст е в управлението на държавата - първо като областен управител, а след това като заместник-министър и министър.
Та, това бързореко и с прясно пренавити пружинки повтаряше в захлас за безобразията при строителството на АМ Хемус, че изнесеното от министър Комитова - АРХИТЕКТ по образование и професия, не е вярно. Всичко си било наред.
Останах изумена, потресена и погнусена от това откровено лъжещо и нагло нещо. Досега не съм го казвала, но сега вече не мога да се стърпя - не изчегъртване, а изкореняване трябва за тези гербави недоразумения. Като чегърташ, коренът си остава и пак ще избуи. А войнстващият примитивизъм, арогантността, наглостта и безмерната алчност имат удивителни способности за оцеляване. Затова си е нужно изкореняване. За което пък е нужна независима прокуратура. Ако я имахме, това нещо сутринта нямаше да скороговорничи в телевизионно студио и да повтаря като плоча на 67 оборота "не е вярно", а щеше да кърши потни пръстчета и с пресъхнали устенца да се чуди какво да каже в свое оправдание в някой прокурорски кабинет. А след това всички знаем къде би трябвало да приключи тази арогантност, крадливост и наглост.
На съвестта на това нещо тежат и 20 смърти!
Няма да забравим Своге, неуважаемо и жалко нещо нанков. Докато ти със сигурност ще бъдеш забравен след оттичането ти в помийната яма.
 
  Автор: Цветеслава Гълъбова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.