Нещастници, ще има още лапачка

Нещастници, ще има още лапачка
06-10-2020г.
4
Гост-автор

Мъдър е нашият народ, много мъдър. Имаме чудесна приказка за неволята. След вчерашния "дебат" в ЕП трябва да си я препрочетем и да я следваме.

Гледах сутринта един еврводепутат от герб - изтръпнал такъв, като сърдито дете, който словоблудстваше на тема имиджа на България /че се излагаме пред чужденците/. Сега попаднах на сълзливия пост на ева паунова - майдел, със същото послание. И ми се ще да им кажа - споко, нещастници, вашите сътрапезници от енп де факто ви подкрепиха, ще има още лапачка.

Явно машината е идеално смазана и всичко върви по план А. Да, обаче, има и план Б, който обикновено не е така добре изпипан. В него водещата роля е на хората, а не на евроцървуланковците. И този план ще сработи, защото не можете да въртите на мазните си крадливи пръстчета цял народ. И се чудя къде точно ще отнесете всичко, каква е тази лакомия и алчност, защо си обременявате кармата - с две лъжици ли ядете, от две чаши ли пиете, на две легла ли спите, а?

И спрете, енепейски евродепутати да се грижите за имиджа на България, а вземете се погрижете за хората тук, за мизерията и беднотията, за лошото здравеопазване, за глада, за първите места по смъртност в света. Че това не е излагане, а СРАМ! Срам за вас, които получавате тлъстите брюкселскси заплати, а вашите баби и дядовци тук нямат зъби да сдъвчат коравия хляб. Жалки мизерници сте, майделки, пауновки, новаковци, ковачевци, жалки...

Автор: Цветеслава Гълъбова

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.