Несебър - общината, управлявана от гангстери и ГЕРБопитеци

Несебър - общината, управлявана от гангстери и ГЕРБопитеци
28-02-2021г.
3
Гост-автор

Автор: Любо Кольовски, ФБ

За мен референдума в градчето Обзор, чиито жители искат да се отделят от феодалното владичество на община Несебър, е нещо като лакмус за предстоящите парламентарни избори на 4 април.
 
Несебър е община, която от години се управлява от гангстери и ГЕРБопитеци. Несебър е мини модел на България и решимостта на Обзор и останалите населени места, които искат да се оссвободят от несебърските боляри. А масовото гласуване - около 52% до 13 ч., означава, че хората заслужават аплодисменти.
 
"Референдумът в Обзор ще е валиден след над 60% избирателна активност.", съобщава News.bg.
 
"Междинните резултати от общата избирателна активност към 15:00 часа показват 67,03%. Изискуемият праг от 40% гласували, за да се валидират резултатите от референдума, е отдавна преминат.
 
Това са междинните данни от паралелното преброяване от гласуването на референдума в Обзор, Баня, Приселци, Раковсково, Емона, Паницово и Козница за отделяне от настоящата община Несебър и обособяване на нова с административен център град Обзор.
 
Най-висока избирателната активност е в секциите в селата: село Раковсково - 92,59%, Козница и Приселци - по 87,50%, Паницово - 76,83%, Емона - 72,73%. В село Баня е 64,29%.
 
В трите секции в Обзор активността е около 65%.
 
От общия брой избиратели във всички населени места - 2114 души, са гласували 1417."
 

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.