Нека уважим далекоизточните култури и да почнем да готвим кучета.

Нека уважим далекоизточните култури и да почнем да готвим кучета.
04-11-2021г.
75
Гост-автор
Съветът на Европа е започнал кампания, финансирана от ЕС, срещу "дискриминацията" на хиджаба. (https://m.dir.bg/…/savetat-na-evropa-prekrati-kampaniyata…)
Пуснали са плакати, които да възхваляват многообразието и носенето на хиджаб, но след поредица негативни коментари и отрицателен ефект, който се получи, дори от политически фигури във Франция, плакатите бяха изтрити от социалните мрежи. Интересно защо на тях няма онези черните, които са най-характерни, а само цветни са сложили. И защо не са уточнили дали пълните хиджаби, които изцяло закриват лицето, като никаба и бурката, са включени.
А също така да питам, ако жената си покаже косата, трябва ли да се пребие с камъни, както правят някои общности в близкия изток?
Аз предлагам от ЕС да дадат още пари, за да промотират и други видове многообразие:
1) Като например мъжете да имат право да си взимат официално до 4 жени, като при салафизма. Друго многообразие е да се насърчава също продажбата на дъщери, преди да навършат 16. Като при бедуините. И някои малцинства у нас.
Добрата новина за жените е, че в Тибет могат да имат няколко мъже. В Киргизстан и околностите мъжете отвличат жените против волята им и се женят за тях, традицията се казва Ала Качуу. Звучи доста диверсивно. Нали ЕС?
2) Нека уважим далекоизточните култури и да почнем да готвим кучета. Кучешко с ориз в сладко-лютив сос. Истински хот-дог. Ще трябва да забраним свинското, заради евреите и мюсюлманите, както и телешкото заради индусите. да се колят животни само по халал и кошер.
Трябва да проверя какво не ядат други народи за да ги махнем и тях от менюто. При ескимосите, например, е задължително да се оригнеш след всяко ядене, за да покажеш уважение.
Ако някъде е забранен сладоледа още от сега ви казвам, ще пиша на Байдън и ще го излъжа, че имат петрол, за да ги бомбардира, или ще пиша на Путин да ги отрови с новичок.
3) Какво ще кажете да се насърчи и обрязването? На жени. Като някои африкански и азиатски общности. Често със счупена бутилка или с бръснарски нож. Това много ли е "диверситивно"?
4) Няма да казвам какво ги правят представителите на ЛГБТ в голяма част от мюсюлманските страни. Това за многообразие ли се счита?
....
Да живее многообразието, де!
 
   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.