Нека отпразнуваме победата над мафията и корупцията.

Нека отпразнуваме победата над мафията и корупцията.
11-10-2021г.
32
Гост-автор
Според политическите, социологическите, журналистическите и всякакви други анализи, Президента Румен Радев се подкрепя и одобрява от най-малко 68% от българските граждани.
Затова имам една молба към всички вас, които сте част от тези 68%. Това, че го одобрявате и подкрепяте изразете го на 14-ти ноември. Да подкрепяш и одобряваш някой от компютъра си в къщи, не е като да отделиш малко време от това време, където заявяваш виртуално подкрепата си за него и да отидеш до избирателната секция да го заявиш официално.
А чувството, че твоя избраник е бил всички други на изборите благодарение И НА ТВОЯ ГЛАС е неописуемо. Нека превърнем тези 68% подкрепа в реалност. Вярвам, че всички вие сте доста интелигентни и ще го направите.
Дори бих отишъл по-далеч. Помните ли 1994 година, когато нашите футболисти стигнаха върховете на световния футбол? Помните ли, как всички излязохме по улиците с колите или пеша, без дори да се познаваме и се радвахме на техния успех? Предлагам, като спечели втория си мандат благодарение на нас, да излезем всички и да празнуваме. Стига сме протестирали, нека празнуваме. Нека отпразнуваме победата над мафията и корупцията.
Среща на 14-ти ноември след края на изборния ден пред президентството.
Празнуването зависи от нас. Нека напук на всички и всичко да се прегърнем пред президентството с трикольор в ръка, дори да не се познаваме.
 
    Автор: Мажд Алгафари, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.