Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра

Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра
19-04-2022г.
49
Гост-автор
Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб поставят началото на международната инициатива " Месец на семейството ".
Чрез различни инициативи в цяла България ще излезем заедно да честваме традиционното семейство, съставено от мъж и жена, както и насърчим диалога около семейните политики и културната матрица на обществото ни.
Каним цяла България в централното ни събитие на 18.06.2022 в град София - маршът за Свободата и Семейството. Нека излезем заедно в чест на българското семейство и общата ни вяра, култура и традиционен светоглед.
Поканени са всички родителски и неправителствени организации, политически партии (без партийна агитация), обществени личности и обикновени граждани , които застават на страната на традиционната визия за обществото. Приветстваме хората от всяко религиозно, етническо и политическо семейство, със или без деца, млади и стари, които споделят визията ни за традиционната обществена матрица и конструктивния диалог по отношение на бъдещето на страната ни.
Вярваме, че заедно можем да зададем позитивен дневен ред в едно все по-разединено общество.
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
 
   Автор: Кристиян Шкварек, фейсбук
 
 
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.