Недейте да лижете задника на Байдън

Недейте да лижете задника на Байдън
06-11-2020г.
68
Гост-автор
Хората имат много къса памет, нали?
 
Продължавам да чета в множество постове, че Байдън ще дойде на бял кон и ще оправи "мизериите", които Тръмп е сътворил и САЩ щял да тръгне по "правилния път".
 
Тези хорица забравиха ли, че Байдън бе вицепрезидент по времето на Обама и че именно през този период те стартираха кървавите бани в Либия, Сирия и Йемен? Забравиха ли ,че носителят на Нобеловата награда за мир, г-н Хюсеин Обама, подкрепи Мюсюлманските братя на Морси в Египет? Забравиха ли, че по тяхно време също се появи и разви ИДИЛ, и през тяхно време идилци се разшириха до най-големите си размери?
 
Забравиха ли как Хилъри Клинтън в имейлите си разказваше и се хвалеше, че Ал-Кайда е на тяхна страна в Сирия? Забравиха ли, че администрацията на Обама финансираше директно "умерени" групировки като Нур ал-Дин ал-Занки, които по-късно заснеха как обезглавяват 12-годишно дете, а по-късно убиха четирима християнски свещеници? Забравиха ли, че те направиха така, че в 80% от териториите на Сирия да властват групи, налагащи шариата?
 
Забравиха ли, че лично Байдън в качеството си на сенатор на Кентъки гласува през 2002 гласува за стартиране на войната в Ирак? Той подкрепи мощно и също гласува за войната в Югославия. Заедно с Обама стартираха войни без разрешения на конгреса в Либия, а после стартираха войните в Сирия и Йемен, както го споменах по-горе (https://www.wral.com/fact-check-did-biden-support…/19257083/). По-късно Байдън си призна, че е сбъркал за войните в Ирак и Либия публично. Обама точно 16 пъти публично обеща в медиите, че няма да сложи американски войници в Сирия, но въпреки това го направи.
 
Забравихте ли, че по времето на Обама, само през 2016 бяха хвърлени над 26 171 бомби, което прави по 3 бомби на всеки час? (https://www.stpete4peace.org/obama-fact-sheet)? Забравиха ли, че те стартираха проблемите в Украйна и подкрепиха буквално фашисти? Забравихте ли, че Обама депортира 2 милиона имигранти (точно вие, подкрепящи за влизането на имигранти в Европа)? Забравихте ли, че осигури имунитет на престъпник като Буш? Също така дуета Обама-Байдън одобриха програма за 1 трилиона долара за добавяне на ядрени оръжия в следващите 30 години.
 
Тръмп може да е бил най-лошият президент на САЩ. По никакъв начин не съм фен на този човек. И вярно е, едно говореше, друго правеше. Излъга в много от обещанията си. Но не стартира нито една кървава война, това е факт. Налагаше само ембаргота и икономически блокади. Спря финансирането на "умерената опозиция" в Сирия, а след като тя започна да се връща в Европа, виждате колко са умерени.
 
Затова недейте да лижете задника на Байдън все още. Един грант не е отпуснал още и вие почнахте да си разкопчавате и сваляте гащи. Стегнете се малко. Знаем, че ще се върнат грантовете, запазете си усилията в това, да ни разправяте колко яко е било по османско робство и колко са умерени брадати крякащи Аллаху акбар демократи.
 
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.