Не залитайте по омраза към този неевропеец, решил да събори онова, което Европа му позволява (ВИДЕО)

Не залитайте по омраза към този неевропеец, решил да събори онова, което Европа му позволява (ВИДЕО)
20-10-2020г.
5
Гост-автор
Видеото е от петък, предградие Chadwell Heath, Лондон.
 
Не, това не е "радикален екстремист". Не, това не е "религиозен фанатик". Не, това не е "политически ислямист".
Това е един човек с напълно нормални, естествени, здрави племенни инстинкти. Той вижда цивилизация, която е слаба, умираща, загниваща, саморазрушаващ се - и както нашите предци преди векове решава да я превземе. Да я събори и да построи на неино място своята цивилизация. Своята вяра, своята култура, за своето племе. Така са функционирали всички хора в продължение на 200,000 години.
 
Когато гледате това видео не залитайте по омраза към този неевропеец, решил да събори онова, което Европа му позволява. Той не е сбърканият. Ние сме.
 
Ние, европейците, които загърбихме естествените си инстинкти на колонизатори, воини, патриарси и мисионери, и ги заменихме с мазохистичния Либерализъм, хуманизъм и "човешки права". Ние сме сбърканите и затова останалият свят ще идва тук, ще ни събаря храмовете, ще ни напада жените, ще ни обезглавява учителите и, накрая, ще ни превземе.
 
Аз не мразя този човек, който събаря символа на моята вяра и на европейската цивилизация. Аз мразя онези мои европейски "събратя", които му го позволяват, които вкарват него и милиони като него тук, и които връзват ръцете на нас, останалите, да се справим с този проблем.
 
Автор: Кристиян Шкварек
 
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.