Не виждам някой да написа на профилната си снимка: Аз съм Каравелово! Аз съм Богдан! Аз съм Столетово!

Не виждам някой да написа на профилната си снимка: Аз съм Каравелово! Аз съм Богдан! Аз съм Столетово!
03-09-2022г.
168
Гост-автор

Тихомир Василев:

Не виждам някой да написа на профилната си снимка: Аз съм Каравелово! Аз съм Богдан! Аз съм Столетово! Аз съм Розино!

Не виждам някой от политическите "лидери" да е отишъл да посети, камо ли да помага на наводнените бедстващи български села, в които хората берат душа осъзнали, че ги е застигнала съдбата на село Бисер, Варна и Аспарухово, Мизия, Пернишките села и още много други села и градове от последните години.

Виновни никога няма! Нито кметове, нито МОСВ, нито МРРБ никой.... Ама това затлачени корита на реки, спукани язовирни стени, не укрепени свлачища, незаконно изсечени била на планини, не почистени дерета.... карай, от десетилетия е така.

Сега разбраха ли всички защо ни трябват медицински хеликоптери и HEMS? Сега ще се извинят ли тези, които с години саботираха и отлагаха процеса по закупуването им и изграждането на системата(само ние нямаме в целия ЕС и на Балканите).

Добре, че няколкото работещи "Кугър" на ВВС се включиха в спасителните операции,иначе резултата щеше да е още по трагичен!

А през това време от екрана се леят мазни лъжи и предизборни обещания за някаква "работа" и довършване на друга такава....

Това ни е нивото, и на ценностите,и на държавата, и на политиката, и на политиците! За украинските туристи, чиято евтина почивка в 4-5звездни хотели приключи, се превиваха да дрънкат по телевизиите и да отпускат "помощи", а сега ги няма!

И знаменца и надписи не слагат като тогава, но явно това са им неолибералните ,,дясноевропейски" ценности!

Анатема

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.