Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо!

Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо!
09-04-2022г.
59
Не просто не е смешно, не е и тъжно вече. Страшно е и зловещо! Правителството изпраща пагубни сигнали, че е сбирщина от инфантилни, полуграмотни, неспособни, отчаяни отломки от потъващия кораб на промяната. Затова ли бяхме по площадите?! Това ли е чегъртането, за да се покаже отдолу още от същото. Само от вчерашния ден ми настръхва косата…
Едно напушено хлапе си играе на министър, докато хората на изкуството у нас мизерстват! Още с в първите му медийни изяви беше ясно, че не става. Не просто не става. То крещи безпомощност и единствено привлича настървените до кръв гербави хиени.
Да замениш с инфантил боеца проф. Минеков, да го оставиш да го ръфа Рашидов и да го влачи по съдилища… това е предателство срещу един от героите на площада и дълбока, потресаваща неспособност да разбереш, че срещу мафията не се излиза с лигльовци от детската площадка.
А бездарните жалки сценаристи съчиняват нескопосани мафиотски сюжети, за да прикрият факта, че ИТН е заложник. Най-нагло вкараха и Македонския въпрос… да бе, ние сме пълни кре$ени и изобщо не виждаме, че целият този дебил&н водевил е, за да прикриете факта, че Слави не просто не може да управлява… уплаши се, направо се … от ужас. Но като имаш големи разходи, няма как, ще изпълняваш поръчките. Изобщо някой виждал ли го е това митично уморено чудовище от черната дупка.
Абе ей, смешници, толкова отчайващо нелепи сте, че правите Бойко да изглежда ПРОСТО величествен. Всичките ни надежди, цялата онази ядрена енергия от протеста… смачкахте я и я набутахте обратно в чекмеджето. Ей, взимайте се в ръце, че след вас идва апокалипсис!
 
 
 
    Автор: Ирина Асиова -Диамат

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.