Не бъркайте толерантността към лудостта и злото с добродетел.

Не бъркайте толерантността към лудостта и злото с добродетел.
08-02-2022г.
99
Гост-автор
Това е прапрадядо ми Сотир (дядо на дядо ми). Картината се казва "Селянин с грозде". Нарисувана е през 1935 г. от световноизвестния български художник Владимир Димитров - Майстора, чийто гроб е на 80 м от къщата на баба ми в центъра на село Шишкóвци, където е творил. Трудно ми е да кажа, че е сред най-известните му картини, поради простата причина, че цялото му творчество е изключително известно. Намира се в Бургаската галерия, като отказват да я продадат.
Защо я качвам?
Национален фонд култура, към Министерство на културата, е финансирало с 10.000 лв. от държавния бюджет, фотосесия на транссексуални мъже, имитиращи жените от картини на великия художник (статията е в първия коментар). С единствената, неприкрита цел - индоктринация на атеистичната, демонична лгбт пропаганда.
Разбира се, от всичко това, левите сърца са изпаднали в екстаз, оплювайки великия художник, тъй като във вените на левичарите винаги тече омраза към род, народ и родина. И интересно, всички те са гласоподаватели на левите соц. партии ДБ и ПП.
Приятели, когато казвам, че съвременният либерализъм е тумор и психично отклонение, не се стремя да обиждам левичарите, а говоря факти. Затова, моля ви, не си правете фалшиви фб профили, да ми пишете, че съм ги бил засягал и така нямало да ги достигна. Ако някой умопомрачен човек, който сутрин се чувства мъж, следобед - жена, а вечер - чушкопек, се засяга от истината, това не е мой проблем, а негов.
Нека да се присъединим към призива на доц. Милен Михов, да залеем фейсбук с картини на големия, но изключително скромен български родолюбец - Майстора. И не бъркайте толерантността към лудостта и злото с добродетел. Тя никак не е присъща на християнството.
   Автор: Бо Сотиров, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.