Натовецът Ердоган заклеймява отцепването на Луганск и Донецк

Натовецът Ердоган заклеймява отцепването на Луганск и Донецк
23-02-2022г.
59
Гост-автор
Малко ми е смешно как натовецът Ердоган заклеймява отцепването на Луганск и Донецк, като призовава да се спазва цялостта на Украйна.
Тоя нахлу в Сирия и окупира големи територии, налагайки турски език в училищата и турската лира като основни, а на административните сгради се вее турското знаме. Дава подслон на всичко що е джихадист, не случайно всички лидери на ИДИЛ се крият на тези окупирани от Турция сирийски територии. Окупира цяла Северна Сирия под претекст, че се защитава от кюрдските терористи.
Тогава НАТО си мълчеше и тихо мърмореше, че Турция имала право да се защитава, макар и тези "терористи" да са съюзници на друга натовска държава - САЩ.
Като споменахме САЩ и те пищят, макар и те да са окупирали 1/3 от Сирия, и познайте коя част? Тази част, с най-много петрол и газ. Експлоатират незаконно тези находища, твърдейки, че защитават интересите на техните партньори - кюрдите, които считат Ердоган и сирийските бунтовници в Сев. Сирия за терористи...А Ердоган, както, казахме ги счита кюрдите за такива...
То натовски държави се млатят за различни страни и в горката разцепена Либия. Ама цялостта инак е важна.За да разменят Макдоналдс за петрол, не за друго.
А Косово да ви звучи на албански, там по какви закони я ислямизираха? В кой етап от историята Луганск, Донецк и Крим са били населени с мнозинство украинци? Някой може ли да посочи?
НАТО...много са последователни. А едно време източните славяни били обединени срещу монголските нашественици...
 
   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.