НАТО не се интересува от украинските хорица. (Анализ на Дахер Ламот)

НАТО не се интересува от украинските хорица. (Анализ на Дахер Ламот)
06-03-2022г.
89
Гост-автор

Автор: Дахер Ламот, ФБ

Ще обясня защо не пея мелодията, издиктувана от медиите. Особено на тези истерици, които искат обяснение от всеки, който си е позволил да не си слага украинското знаме и не зее в един тон с тях.

През декември 2021 г. Общото събрание на ООН прие с преобладаващо мнозинство резолюция за „борба с възхвалата на нацизма“. Само две държави, САЩ и Украйна, се противопоставиха и гласуваха против. (https://www.cbsnews.com/…/us-votes-against-anti-nazi…/
)
Може ли някой да обясни защо?
Години наред самата британска и европейска преса декларираха за нарастването броя на украинските нацисти и нацистки групировки, насочени срещу етническите руснаци в Украйна.

Къде изчезнаха днес всички подобни статии? Къде ги зариха изведнъж? Защо всички се правят, че не виждат стотиците снимки на украински военни формирования с униформи с пречупени кръстове на тях?

Защо всички се правят, че в Украйна няма етнически руснаци? Защо всички не забелязват, че те са точно там, около големите газови находища, открити през 2012 г. в кримския басейн и в Донбас. Някой би си казал, брей, тия пак създадоха радикали за да избие местните неудобни, заради газ и петрол, така както ИДИЛ направи в източна Сирия, където са най-големите находища. Но кой може да бъде? Кой ще иска да избива руснаци?

Защото се сещам за посещение на всеизвестния клинично болен русофоб Джон МакКейн през 2016, който насъскваше украински военни формирования срещу Русия, така както го направи през 2011 и посети брадати екземпляри в Сирия...А какво е правил там и как да обясним думите му?
И като споменахме джихадистите в Сирия, всичките им медийни канали съобщават за джихадисти, които се насочват към Украйна, да се бият срещу ултимативния неверен враг - Русия. Включително и Абу Тоу, който се хвали, че е ударил десетки руски танкове в Сирия: https://twitter.com/jenanmoussa/status/1499032332241625092…
.
Абсолютно всички ислямистки радикали в момента са в бойна готовност и изразяват желание да се включат, както се вижда от профилите им.

На всичкото отгоре с цялото си лицемерие, хорицата с критична импотентност развяват пръсти и наричат Путин "новия Хитлер", Путлер, демонизирайки руснаците до крайни потресаващи предели. Страната, дала 20 милиона жертви срещу настъпващия нацизъм, който атакувал Сталинград, днешния Волгоград. Сочат с пръсти и чеченците на Кадиров, забравяйки, че те застанаха с християнските милиции в Сирия срещу джихадистите, при които пък имаше и наследници на ислямиста Дудаев.
На всичкото отгоре Украйна подкрепи Азербайджан и техните издевателства срещу арменските християни в Арцах.
-----
Като теглим чертата, кажете ми, защо да подкрепям този джихадистко-фашистки съюз? И знаете ли какво. В даден момент те ще почнат да се бият помежду си. Както стана с "умерените" ислямисти и кюрдите в Сирия.

Каква е тази истерия и злоба срещу хората, които не искат да си слагат украински знамена под профилите. Нито руските. А искат балансиран поглед.

Впрочем нека да добавим и ширещия се поразителен расизъм в европейските медии: https://twitter.com/incontextme…/status/1498088046243332102…
Попит и от нашия Кирил Петков, който бе яростно цитиран по арабските медии с доста негативни и възнегодуващи реакции. Аз бих го попитал, добре де, ако искате да махнете руския газ, ще трябва да внасяте от Катар, С.Арабия, от Близкия изток като цяло, а с такива коментари, какво постигате? Ако КП иде там, най-много да го посрещнат и замерват с пликове камилска урина, ако продължава в същата дирекция.
---
И нека ви кажа нещо. НАТО не се интересува от украинските хорица. Интересува се от това да нанася удари на своя враг, използвайки украинци. За тях е важно да нанасят възможно най-много смърт и разрушения на руснаците, използвайки украинска кръв като гориво за безкрайните им енергийни войни. Точно както направиха в Сирия, Либия, Ирак, както и скоро ще направят във Венецуела и Иран. То не случайно Байдън почна да ги бърка вече и той.
Затова и не правят кой знае какво.
Тази фалшива емпатия с "украинските деца" ми напомня за онзи със сирийските.
Жалко за всички деца. Че им строим свят на лицемерие и на зомбита, контролирани от медии.
И не че искам да заема страна. Но тази едностранна насоченост в медиите е дразнеща.
---

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.