Нато и Европа имат нужда от дълго тлееща гражданска война по подобие на Сирия.

Нато и Европа имат нужда от дълго тлееща гражданска война по подобие на Сирия.
05-03-2022г.
76

Размотава се един колаж от Шипка и как там рамо до рамо са развявали руското знаме и Азовското - на украинските нацисти, т.е. - те в Украйна се бият един срещу друг, но точно тук, точно на връх Шипка са рамо до рамо, чудо, братя българи, обединихме враговете ... Колажът е нескопосан, но пък пропагандно върви между масово хипнотизираните.

Няма да го пускам на стената ми. Има достатъчно много филми на ББС и Френски канали, даже и на БНТ (още не са почистени) за нацистите в Украйна, за бесовете им върху Донбас, а също Мариуполь, който е предимно с руско население и искаше да се отдели към Донецк, но беше премазан 2015 г. от украинската армия, градът беше почти тотално разрушен. Днес Мариуполь е отново под обстрел, отново от украинците, при това срещу мирното население, но пропагандата разказва, всъщност това е най-смешният разказ - как обстрелват руснаци, а те хич никакви ги няма в картината. Човек да си рече, че украинците си нямат оръжия, изобщо няма ги... Иначе пропагандата ни разказва и една басня с АЕЦ, който тази нощ бил обстрелван от руснаците, а те са превзели атомната още от 28 февр., именно за да предотвратят провокации, както между впрочем постъпиха и с Чернобил най-първо. Както се установи, запален е Учебен корпус до АЕЦ, при това от украинци, но за това Ройтерс няма да разкаже... Зеленски е все по-дрогиран, моите тревоги са насочени към него и постъпките му в отчаянието. Той губи войната и съзнава, че ще бъде героизиран за нуждите на пропагандата на помагачите си. Но както знаем - живият герой не е герой и той вече знае това... Нато и Европа не желаят да влизат във войната, поне на този етап - всъщност те имат нужда от дълго тлееща гражданска война по подобие на Сирия. А машината на пропагандата ще свърши останалото. Поне това е замисълът.

А защо се правят тези нелепи колажи, които се разпространяват от уж сериозни хора - за да се размие най-важната тема - нацистите в Украйна, които 8 години пред очите и мълчанието на целия свят тероризираха, убиваха, мъчиха и прочие всяко различно население от украинското. Тук тече още един пропаганден дискурс - що са си мълчали толкова дълго време. Никой не мълчеше, просто светът се преструваше, че не чува и вижда. Днес, Господ да ми прости, но се разсмях на още една трагична страна от събитията там - френската преса разказва за тъмнокожите бежанци от Украйна и тяхната най-тежка съдба - мразени от украинци, оставени без храна, вода, и избутвани в дъното на опашките по границите за тях било невъзможно да преминат, барабар с майките и децата тъмнокожи, някои от тях вече са бити. Най-трудно е било това да се документира, защото украинските войници озверявали, ако ги снимаш, разказва френски журналист.

Ако някой ми каже, че това е фейк, мога да му заредя месинджъра с видеа, при това от разрешените медии .

Ако някой продължава да твърди, че е нормално в името на борбата с пропагандата, то да имаме право само на една гледна точка, значи наистина светът се сурна към мечтаната глобална диктатура. Джорджо Агамбен я дефинира, при това особено ясно по време на Ковида - комунистически капитализъм - най-страшният. "... новият режим ще обедини най-нечовешкия аспект на капитализма с най-жестокия аспект на етатисткия комунизъм, съчетавайки крайното отчуждение в

отношенията между хората с безпрецедентен социален контрол" - 15.12. 2020 г.

На тези мои приятели, които си остават под ефекта на хипнозата, пожелавам да се събудят, надявам се без поражения.

А къде сме ние в тази картина - стоим точно до рамката на баталната сцена и някой много усърдно ни тика към центъра. Помагачите на този Някой ще наричам завинаги национални предатели.

А сега, броя до три и започнете обстрела на стената ми.

Иначе приятели ме съветват да замълча, за да не ме подгонят хипнотизираните. Не мога!

   Автор: Гергана Пирозова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.