Насочвате дулото срещу нас и казвате да правим -това ли са европейските стандарти ? (Видео)

Насочвате дулото срещу нас и казвате да правим -това ли са европейските стандарти ? (Видео)
09-10-2021г.
29
Гост-автор
Показателно мнение на полски представител в Европейския парламент, който размазва с откровеността си: "Вие спирате финасирането на Полша под претекста, че полската конституция е над европейските закони. Такива са и в Германия В същото време критикувате, че полската съдебна система не е независима, а вие в момента какво правите? Насочвате дулото срещу нас и казвате да правим каквото вие поискате. Това ли са европейските стандарти за независимост? Шуман би се преобърнал в гроба, защото неговата идея се е базирала върху солидарността между народите"
Представете си наш представител да каже подобно нещо в Европарламента? То затова Полша са далеч по-напред, защото държат на националните си интереси. И знаят стойността си.
В Англия все по-малко полски строители или шофьори ще видите, повечето бяха от България и Румъния. Сега закъсаха англичаните и в двете сфери след Брекзит, но вероятно ще си вкарат пакистанци и индийци.
Така ние ще си останем просто заден двор за набиране на евтина работна ръка. Щото управниците ни са свикнали само да се навеждат. Не и да показват характер и да сложат тежест и стойност върху страната. То е трудно даже да намериш някого , който говори сносен английски, та камо ли да защити интересите.
 
    Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.