Нашето поколение беше толерантно по принцип.

Нашето поколение беше толерантно по принцип.
13-07-2021г.
27
Гост-автор
Нашето поколение беше толерантно по принцип.
Вие изобретихте флуиден пол и следователно хомофобията.
Аз съм от поколението, което слушаше и обичаше David Bowie, Lou Read и никога не е имало проблем какви сексуални предпочитания имат. Те си пееха а ние бяхме щастливи с тях. Възхищавахме се на Elton John, Freddie Mercury, Georgie Mitchell...
Нашето поколение също обичаше Led Zeppelin, Deep Purple, Neil Young или Eagles. Без да имаме проблеми с текстовете, които днес биха били съдени за сексистки.
Когато се появи Boy George, не се чудихме дали харесва мъже, жени или и двата пола. Просто се насладихме на музиката му. И когато Джими Сомервил ни разказа историята си за момче от малък град, ние се присъединихме и пеехме заедно с него. И нямаше закони, които да ни принудят да бъдем подкрепящи или да участваме в това.
Нямаше заплашителни глоби или пазванти- цербери, които да ни цензурират, ако излезе нещо публично дори и на шега.
Имаше Alyson Moyet, която е доста висока летва и никой не мислеше, че тя струва по-малко от Клаудия Шифър. Всъщност всъщност...
Бих искал да разбера какво се случи междувременно, защото според мен всички тези цензури преследват единствения ефект от създаването на тези правила, да цензурират и да генерират отрицателни реакция.
Според мен бяхме по-напред без налагане, защото налаганията и забраните, водят до обратен ефект.
Може да бъде изображение с 1 човек
 
   Автор: Ангел Андонов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.