Народе, ще си свидетел на поредното предателство и национална катастрофа

Народе, ще си свидетел на поредното предателство и национална катастрофа
19-02-2022г.
91
Гост-автор
Преди да влезем в НАТО трескаво ни разоръжаваха.
Сега, също трескаво искат да ни въоръжават.
Къде е логиката? Няма пример за друга НАТОвска държава обезкостена по този варварски начин, всички бивши СОЦ републики си запазиха съветското въоръжение.
Та пак питам, къде е логиката?
Логиката е в това, че България не трябва да разполага с ефективна и въоръжена армия, заради предаването и в последствие на Турция без бой. Това не е параноя, а предстояща опасност. Не случайно южната ни граница е разграден двор с неубедителното обяснение, че граничим с партньорска НАТОвска държава. За разлика от лековерните българи, Гърция има силно милитаризирана и обезпечена граница към съседна Турция, въпреки общото членство в НАТО. НАТО е еден съюз на хартия, който може всеки момент да бъде разпуснат, тогава ще лъснат всичките мотиви за отношението на Запада към България. Това е отношението на англосаксите, командвани от евреи към всеки един славянски и русофилски настроен народ, не очаквайте друго.
Целта на НАТОвсктото "българско" правителство, с аргумента "руска агресия" е източване на българската хазна по заръка на техните господари.
В потвърждение на моите думи - какво сме получили от НАТО досега - гумени лодки и няколко секънд хенд корита, които и ром не би харесал за старо желязо?
Не получихме и няма да получим предплатените прескъпо изтребители F-16.
Същото направиха и в Украйна, като докараха тонове безполезно и неефективно оръжие, което украинците не са получили безплатно, а срещу кредити от Запада.
И така евроинтегрираний, НАТОвский, болгарский Народе, ще си свидетел на поредното предателство и национална катастрофа, ако не вземеш нещата в свои ръце.
 
   Автор: Леонид Георгиев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.