Нали имаше фази, нали имаше приоритети?

Нали имаше фази, нали имаше приоритети?
20-02-2021г.
17
Гост-автор

Автор: Николай Слатински, ФБ

Такива чувства ме вълнуват и мен. Не можех да ги опиша по същия начин, не ми достигаше нито емоция, нито разум.
 
Нали имаше фази, нали имаше приоритети?
Може ли да е власт тази трупа самозвани любители-артисти, която обявява една стратегия, а после му отпуска края?
 
Разбира се, че съм За колкото се може повече хора да се ваксинират. Но защо ваксинирането се превръща в надпревара кой е по-бърз, кой е по-ловък, кой е по-здрав, кой е по-съобразителен, кой има повече възможности и повече енергия?
 
А майка ми, а онези десетина мои възрастни роднини? Те защо се записаха при личните си лекари и се надяват, че идва техният ред?
 
Аз имам няколко познати лекари, дори приятели и даже роднини. Трима от тях още в самото начало ми казваха - остават неизползвани дози, ела да те ваксинираме! Можех да го направя още тогава. Но си казах - не, така не бива, така не е морално. това са ваксини за лекари.
 
И последно - два дни от съседи и познати, от ФБ-приятели научавам за хаоса и анархията, за прилошаването на хората в блъсканицата. Да, четох, че някъде всичко е минало много културно, но това е изключение от правилото.
 
Всъщност, отдавна един наш син симпатизант, чичо Гришата ми бе казал, че в България правилото се състои само от изключения.
 
За липсата на избор на ваксина не ми се говори. Тази липса се подразбира. За всичко друго ми се говори, а дори ми се вика, крещи.
 
Или трябва да последвам съвета на един злобен доскорошен ФБ-приятел, който вече не ми е приятел във ФБ - Де зЕми се Усмири, нали си направи ваксината, сЕдни и трай, к'во повече искаш!?
 
Ами вЕрно, аз нали се ваксинирАх, к'во повече искам?
 
Искам да ми се махнат от очите ми тия безпардонни и безхаберни управляващи, тази напаст Божия! Но няма как да стане това. Аз може да не ги искам, ама народът си ги иска. И не прави връзка, например, между ръгането на опашките за ваксиниране и начина, по който те ни управляват...
 
Ще цитирам друг приятел - Ами естествено, че ще ни управляват хора, дето за нищо не стават! Че те ако ставаха за нещо, отдавна да сме ги изяли с парцалите и изплюли на бунището на политическите трупове...
 

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.