Най-гнусния прогресивизъм и политика на идентичностите

Най-гнусния прогресивизъм и политика на идентичностите
09-10-2020г.
21
Гост-автор
Понеже, виждате ли, няма такова нещо като "културен марксизъм", не ни застрашава никакъв прогресивизъм от запад и консерваторите се занимаваме с несъществуващи проблеми, вчера ЕП прие резолюция, с която:
 
- Се заклеймява "езика на омразата", който български политици използвали срещу ромите.
- Се заклеймява "езика на омразата", който български политици използвали срещу "хората с различна сексуална ориентация".
- Се заклеймява съществуващата враждебност срещу малцинствата.
- Се заклеймява значително по-голямата от на Запад свобода на словото, защото водела до "основано на пола насилие".
- Се заклеймява неприемането на Истанбулската Конвенция.
- Се заклеймява "дискриминацията срещу хора с различна сексуална ориентация" по отношение на "човешките им права", ерго бракове и осиновяване на деца.
- Се легитимира искането на ОМО Илиниден за регистрация, ерго признаването на македонско малцинство у нас.
Както винаги всички тези неща се прокарват зад завесата на някаква по-голяма и задължително консенсусно добра тема, в случая борбата с корупцията.
 
Поздравления на социалистите и градските демократи за победата. Пак ще ви я напомним следващия път, когато обяснявате, че само ви набеждаваме за последователи на прогресивистката идеология, и че тая работа с културния марксизъм и консерватизма не е на дневен ред, а някаква мнима наша борба. Ние все пак май ще си продължим уж мнимата борба, като ви гледаме далеч немнимите победи на арената на най-гнусния и разбиващ едно общество прогресивизъм и политика на идентичностите.
 
Автор: Кристиян Шкварек
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.