Най-безумното и умопомрачително риалити в историята -Johnny Depp versus Amber Heard.

Най-безумното и умопомрачително риалити в историята -Johnny Depp versus Amber Heard.
02-06-2022г.
346
Гост-автор
Снощи приключи най-жестокото, най-кървавото, най-вълнуващото, най-безпощадното, безумното и умопомрачително риалити в историята на риалити форматите на всички времена.
Johnny Depp versus Amber Heard. Аз лично изгледах, не … попих с кожата си всяка дума, всяка въздишка, поглед и лицев тик на всеки свидетел до последния шофьор и чистачка на семейство Деп… Такова доброволно разголване, самоунижение, самоодиране, разчекване на парче по парче на най-съкровените, най-интимните тайни не просто на мега звезди, а на човешки същества, не е имало и няма да има. Това чудо трябва да се стенографира и издаде в учебници по психология, съдебна медицина, PR, право и актьорско майсторство.
Няколко смразяващи извода. Светът адски се умори от истериите на Me too и сега махалото се завръща със страшна сила в обратната посока. И размаза по пътя си първата жертва… Амбър Хърд. Американските социални мрежи са клокочещ ад от омраза и смъртни заплахи срещу нея и обожествяване на свети Джони Деп, жертвата на долната лъжкиня и манипулаторка. Само едно леко топване в мрежата и се вижда с просто око как фалшиви профили и ботове генерират милиони… буквално милиони коментари в полза на Деп и срещу Амбър.
Дами и господа, добре дошли в ерата на изкуствения интелект, който формира обществените нагласи. Бъдещето е тук. Вътре в главите ни.
Нищо не може да помръдне общественото мнение срещу Джони, дори и собствените му самопризнания, че пие уиски за закуска, защото цитирам: Не е ли всеки час щастлив час? От английското happy hour, часът, в който заведенията продават алкохол с намаление. Напоителните му самопризнания за богатия му опит с алкохол, кокаин, хапчета и цитат “всичко, което се продаваше в квартала ми бях опитал … още 13-годишен”. Бе, тоя пич е ходеща химическа лаборатория, бе. Вижте му лицето… подпухнало и подгизнало от къркане и шмъркане, друго не ви е нужко! Не няма нужда семейният им терапевт да свидетелства, че двамата са се насилвали взаимно. То е ясно. Интересното е обаче как мрежата разпъна Амбър и канонизира Джони. Мрежата решава, мрежата издава присъди. А който владее мрежата, владее света. Добро утро, ужасен нов свят.
Аааа, съдебните заседатели?! Е, тва ми е любимата част от прословутото американско правораздаване. Група дебелогъ$и, нископлатени, нискоинтелигентни, генномодифицарани и промити от Coca-Cola индивиди, избрани по незнаен принцип решават изключително сложни правни въпроси, съпъствани от огромен, непосилен за човешкия мозък обем от информация… Муааааахаахаааа. Пълен та$ак. Това е американската правна система.
Но спете спокойно, български деца. Вие сте далеч от това извратено американско правосъдие. Вие сте в най-спокойната и сигурна страна на планетата, в която няма насилие, защото просто няма кой да говори за него.
P. S.
А най-тъжното е, че докато светът е затаил дъх, вцепенен от покъртителен риалити формат с разтърсващи страсти, любов, кръв, сълзи, сперма и ла$на, да, даже и лай$та са истински… Амбър се е изакала в брачното им ложе с Джони. Алоу, вие разбирате ли за каква страст иде реч… Нищо не разбирате, драги зрители на “Ергена”, които гледате как 20 проскубани кокошки се кълват за един пластмасов, безработен, регистриран за 1000 лв на борсата фитнес инструктор. Но каквито сме ние, такива са ни и риалитата.
 
    Автор: Ирина Асиова Диамант

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.