Наглост! КФН с над 1 200 000 лв. бонуси и премии за 2020г.

Наглост! КФН с над 1 200 000 лв. бонуси и премии за 2020г.
19-01-2021г.
35
Гост-автор
Наглост! Комисия за финансов надзор с над 1 200 000 лв. бонуси и премии за 2020г. за „размазване на физиономии“! (документи)
В Комисията за финасов надзор са си раздали 1 206 516 лв. , като бонуси и ДМС за 2020г. Това е една от най-важните институционални бухалки на управляващата ни мафия, чрез които се упражнява натиск, рекет и контрол върху бизнеса. Техният състав се избира само след изричното и лично одобрение на „господарите“ (разбирайте Пеевски, Доган, Борисов). Помните от публикуваните разговори на Борисов как сам се хвали и иска да се раздуха, че е наредил на КФН да „ударят“ конкретен бизнесмен, който не се е съобразил с него.
Пак през 2020г. от публикуваните разговори и СМС-и на Васил Божков – Черепа с Владислав Горанов – министър на финасите по това време става дума и за „Девойката“ – Мария Филипова – бивш шеф на Комисията по хазарта, която „получава важни указания“ и понастоящем е зам. шеф на Комисията за финаснов надзор!
Същата Мария Филипова и компания от КФН за същата 2020г. са получили над ЕДИН МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА бонуси за добре свършена работа! Мафията знае как да награждава слугите си!
В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа.
Битката продължава!
 
  Източник: facebook: БОЕЦ

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.