Начинът по който от ГЕРБ публично "отстрелват" Петър Стоянов е поредния пример на техния цинизъм

Начинът по който от ГЕРБ публично
13-09-2021г.
60
Гост-автор
Начинът по който от ГЕРБ публично "отстрелват" Петър Стоянов е поредния пример на техния цинизъм. Ясно, е че всеки кандидат на Борисов за президент е обречен, защото ще носи неговото бреме, ще отрази гнева на хората срещу 12 години негово управление.
Забележете, някакъв второразреден представител на "елита" на ГЕРБ Биков, пуска в употреба името на Стоянов, само и само за да го подложи на публично тричане, без обаче да е сигурна неговата кандидатура. На принципа, ако издържи, става, ако не няма да го издигаме.
Ако бяха сериозни и уважителни към него, името му щеше да бъде комуникирано от председателя на партията, но пък там друг проблем, той е токсичен. Сега ще се изгаврят с него, публичното мнение ще го дъвче и накрая сметката - Петър Стоянов похабен, ГЕРБ употребил поредния политик на десните за да прикрие срамотите Борисови. Като играе на чувството му за лоялност към СДС.
Всеки има глава на раменете. Да мисли какво да прави с авторитета си. Но това Георги Марков и Тома Биков да те "издигат" е гавра.
Борисов така кооптира в ръководството Дани Митов - да му чисти имиджа, и каква е равносметката? Репутацията, с която ще живее на Митов, е сериозно накърнена. Борисов си е все така токсичен и неприемлив.
На света няма политик или пиар, които да изчистятт или прикрият срамотите Борисови!
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук
   

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.